• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere vrijdag vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils, dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een dinerbon van Landhuis Classics ter waarde van 100 gulden.

Na tientallen maanden intensief zoeken naar een leuk, klein Landhuisje dat ook nog op een goeie locatie lag, vond Patricia Brunswyck, eigenaresse van Landhuis Classics, een prachtig pand aan de Santa Rosaweg. Het was altijd haar droom om een authentiek Curaçaos pand om te toveren naar een intiem restaurant. In januari opende zij de deuren van het sfeervolle restaurant, met een terras waar het heerlijk vertoeven is onder één van de knepabomen. Het interieur is een combinatie van klassiek en modern, zo ook het menu! Landhuis Classics staat voor heerlijk dineren voor een betaalbare prijs. Deze week maak je kans op een dinerbon van Landhuis Classics ter waarde van 100 gulden.

Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze  prijs, is antwoord geven op de volgende vraag:

Op welke data vond het Interparlementair Koninkrijksoverleg plaats in Nederland?
Je kunt het antwoord vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor vrijdag 24 juni 09:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een dinerbon ter waarde van 100 gulden verloot. De winnaars krijgen vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

HELAAS, je bent net te laat. Deelnemen aan deze prijsvraag is niet meer mogelijk. Vanmiddag vind je hier een nieuwe vraag met een nieuwe prijs!

www.versgeperst.com