• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een goodiebag ter waarde van 125 gulden van Muchachomalo .

In every man there is a boy, a bad boy. Dit is de gedachte achter het merk Muchachomalo. Vrouwen zijn op een bepaalde leeftijd uitgepraat over poppen en barbie’s, maar mannen blijven over auto’s praten en naar jonge vrouwen kijken. Elke drie maanden brengt Muchachomalo een lijn uit met zelfontworpen prints. De kracht van het merk zijn de perfecte fit en de kwaliteit. Muchachomalo is niet alleen een fashion product maar een lifestyle, You are what you wear!

Muchachomalo is vier jaar geleden door een jong en enthousiaste teamvoor het eerst gelanceerd op de Nederlandse markt. Op dit moment heeft het al meer dan 1000 verkooppunten door geheel Europa en is het merk sinds zes maanden ook op Curaçao, Bonaire en Aruba ta koop.

Door deze week mee te doen aan de prijsvraag maak je kans op een Muchachomalo goodiebag met daarin een 2 pack boxershort, een t shirt van Muchachomalo, een strandbal en een lanyard (key cord)!

Prijsvraag
Milieuorganisatie Green Town heeft sinds kort een nieuwe ambassadeur. Wat is de naam van deze nieuwe ambassadeur?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor vrijdag 17 juni 09:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een goodiebag verloot. De winnaars krijgen vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

HELAAS, je bent net te laat. Deelnemen aan deze prijsvraag is niet meer mogelijk. Vanmiddag vind je hier een nieuwe vraag met een nieuwe prijs!

www.versgeperst.com