• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maken twee personen kans op een toegangskaart ter waarde van 75 gulden voor het culinaire festival Delicious.

Delicious is een evenement waarbij restaurants en wijnimporteurs gasten verwennen met ware smaaksensaties. Op 11 en 12 juni wordt het parkeerterrein in de Loostraat tegenover restaurant Fishalicious omgetoverd tot een gezellig dorpsplein. Op het plein staan lange tafels om gezellig aan te schuiven en samen met andere culinaire liefhebbers te genieten van lekker eten en goede wijnen. Kaarten kosten 75 gulden waarvoor je 20 muntjes ontvangt ter waarde van elk 2,50 gulden. Hiermee kun je de heerlijkste culinaire gerechten, glazen champagne en bijpassende wijnen kopen.

Prijsvraag
Wil jij kans maken op één van de twee toegangskaarten voor dit smaakvolle culinaire festival? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
De hoeveelste editie van Delicious zal 11 en 12 juni 2011 plaatsvinden?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor vrijdag 10 juni 09:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen worden twee entreekaarten verloot. De winnaars krijgen vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Met dank aan:

HELAAS, je bent net te laat. Deelnemen aan deze prijsvraag is niet meer mogelijk. Vanmiddag vind je hier een nieuwe vraag met een nieuwe prijs!

www.versgeperst.com