• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op een wijnproeverij voor vier personen bij wijnhandel Servir Frais ter waarde van 200 gulden.

Wijn voor bij de vis, wijn voor de borrel, wijn met een stevige afdronk of juist eentje die goed kan ouderen. Weet jij het verschil? Bij wijnhandel Servir Frais leggen ze het je graag uit. Tijdens een wijnproeverij leer jij van een echte wijnspecialist de ins en outs over wijnen en hun afkomst. Behalve leerzaam, is de avond natuurlijk ook heel gezellig en smakelijk.  De wijntjes worden begeleid door heerlijk bijpassende hapjes.

Prijsvraag
Wil jij kans maken op een gezellige en leerzame wijnproeverij voor vier personen in het proeflokaal van Wijnhandel Servir Frais? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
In welk jaar opende Servir Frais haar eerste vestiging op Curaçao?
Het antwoord is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor vrijdag 3 juni 09:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen wordt een wijproeverij voor vier personen verloot. De winnaar krijgt vrijdag  tussen 09:00 en 11:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

HELAAS, je bent net te laat om nog mee te doen. De prijsvraag is gesloten. Vanmiddag vind je hier een nieuwe prijsvraag!

Met dank aan:

www.versgeperst.com