• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Iedere week vind je op Versgeperst.com een nieuwe prijsvraag waarmee de leukste prijzen te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils dus houd de site goed in de gaten en speel mee! Deze week maak je kans op twee theater-/ filmwaardebonnen voor Teatro Luna Blou.

Wil jij samen met een vriend of vriendin opgaan in een spannend theaterstuk of een mooie film? Door deze week mee te doen aan de prijsvraag, maak je kans op twee waardebonnen ter waarde van 25,- gulden voor Teatro Luna Blou. Het programma van Luna Blou is wekelijks te vinden op Versgeperst.com.

Prijsvraag
De vraag van deze week gaat over een Papiamentstalige film die deze week in Teatro Luna Blou draait:
Wat is de titel van de film waarin een Surinaamse schilder wordt gevraagd een muurschildering te maken in een kerk op Curaçao?
Het antwoord op de vraag is te vinden op Versgeperst.com.

Stuur je antwoord voor vrijdag 20 mei 09:00 uur in via onderstaand contactformulier. Onder de juiste inzendingen worden twee waardebonnen van Teatro Luna Blou ter waarde van 25,- gulden verloot. De winnaar krijgt vrijdag  tussen 09:00 en 11:00 uur telefonisch bericht. Zorg dus dat je vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur bereikbaar bent, want krijgen we je niet te pakken, dan gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

HELAAS, je bent net te laat. De prijsvraag is gesloten. Vanmiddag vind je hier een nieuwe prijsvraag!

Met dank aan:

www.versgeperst.com