• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Cooper van Verkeer en Vervoer wil dat de carnavalsroute dit jaar optimaal is. Na een inventarisatie heeft hij het plan delen van de weg te reparen en stukken naast de weg te asfalteren. Veel andere wegen op ons eiland zijn ook toe aan reparatie. Wat heeft prioriteit?

“Het is goed om hierover na te denken, want ik vind het belangrijk dat dit onderwerp besproken wordt,” stelt Martinus Arion (76 jaar). “Er zijn echter delen die eerder verbeterd zouden moeten worden. Ik zie dat maar door de vingers. Het is goed dat ze nu in ieder geval dit stuk gaan opknappen. Het is een eerste stap.”

Start
Ook mevrouw Donald (31 jaar) vindt dat andere gebieden prioriteit hebben. “Maar het is wel een start voor de rest van het land, het is typisch iets voor Curaçao. Ik vind niet dat dit gebied prioriteit heeft, maar nu zijn ze ook van plan om de rest te gaan doen.”

Klein bezwaar
Voor de 77-jarige Dina Pieternel is er wel een klein bezwaar. “Andere wegen zijn veel slechter, het is goed dat ze nu een stukje doen hoor, maar ik vind het niet kunnen dat ze delen naast de weg gaan asfalteren. Andere delen hebben reparatie harder nodig.”

Meer prioriteit
Brian (39 jaar) stelt dat ze allang een begin hadden moeten maken met het opknapwerk. “Andere wegen hebben echter veel meer prioriteit. Dit had niet gehoeven, andere wegen zijn veel slechter dus dit vind ik niet nodig. Knap liever andere delen van het land op.” 

Typisch
Mevrouw Camla (38 jaar) sluit zich enigszins bij de mening van Brian aan. “Het is jammer dat wanneer Karnaval voor de deur staat, er ineens wel iets gedaan wordt. Andere wegen hebben veel meer prioriteit. Het is gek dat het nu wel gebeurt, ik vind dit typisch Curaçao.”  


1 reactie op “‘Knap liever andere delen op’”

  1. Tja we betalen Gaten-belasting dus mag het eindelijk eens gebeuren. Maar als Cooper nu eens in zijn auto stapt en als een toerist over het eiland gaat rijden dan weet ik zeker dat hij van de ene in de andere verbazing valt. Neem nu eens de weg naar landhuis piscadera, daar zitten gaten van minstens 50 cm in. een bewoner daar kan met zijn auto niet weg want hij ligt wat laag bij de weg. Wel het model van de auto. Kijk laten we daar eens beginnen. Ik rij gemiddelt veel rond op Curacao en nu hoor ik aan alle kanten mijn auto knarsen, schokdemper probleem. Maar ja de gaten belasing gaat nu naar de route van karnaval en niet naar de hoog noodzakelijke delen van ons dushi Korsow.