• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisteren 38 buitenlandse mannen vastgehouden die zonder werk- of verblijfsvergunning aan het werk waren bij Blue Bay, St. Willibrordus en de Caracasbaai. De controle vond plaats in het kader van de wet op toelating en uitwijzing van mensen. De personen worden nu vastgehouden.

8 reacties op “Politie pakt illegalen op”

 1. Hopeliijk zijn ze nu wel als mens behandeld.

 2. Zonder deze mensen worden er geen huizen gebouwd, tuinen schoongemaakt, op kinderen gepast en huizen schoongemaakt..

  Laat de politie de echte criminelen aanpakken.. die zich nu de regering noemen!

 3. Catch 22 ! there is positive and negative things with all things.

 4. Laat de politie lekker hun werk doen. Hun moeten de wetten handhaven ben je illegaal dan moet gewoon eruit worden gezet ook al zijn het hard werkende mannen. Punt is jij illegaal binnen gekomen en wordt je ook behandeld. Want straks moeten wij niet lopen klagen als de politie zijn werk niet goed doe. Illegaliteit. Straks blijven ze een poos op de Antillen en bamachtigen een illegale verblijf en nemen de benen naar Nederland. Doordat ze hier ook moeilijk aan het werk komen vervallen ze ook allemaal in de criminaliteit Dat is hetzelfde probleem wat Nederland momenteel heeft met de Bulgaren,Polen en Roemenen. Waren gaan de jamaicanen niet naar vroegere kolonist Engeland en de Dominicanen niet naar Spanje en Haitianen naar Frankrijk dat waren toch de vroegere kolonisatoren van die landen. Curacao heeft genoeg problemen voor zichzelf om op te lossen, dan het probleem van andere bevolkingsgroepen op zich te gaan nemen. Wel vind ik dat de werkgevers de chauffeurs ook flink moeten worden gestraft voor hun deel hierin. Ook diegenen die verblijfplaats en werk bieden aan illegalen moeten ook flink gestraft worden. Zo staat er duidelijk in de wet toch. Dus aanpakken die handel als je illegaal op Curacao vertoefd.Punt. Voor mij maakt het niks uit of je zwart, wit, rood of geel gekleurd bent. Als je Illegaal in een land bent dan heb je als het waren weinig rechten meer en het is zo overal op de wereld. Dus ophouden met dat gezeur over kleur en laat de politie hun werk doen klaar.

 5. Ik ben het helemaal met Zeem eens, laat ze de echte criminelen gaan vangen, zodat we ons veilig kunnen voelen en die laffe overvallen en inbraken worden opgelost.
  In plaats van mensen die hard werken voor hun centen te behandelen als grote criminelen!
  Aan hun werkhouding en mentaliteit kunnen vele een voorbeeld nemen!!!

  Rabbi, als in die wet staat geschreven dat ze die illegalen als een stuk vuil tegen de grond mogen gooien en dat ze alleen donkergetinte mogen inrekenen dan is er inderdaad gehandeld naar de wet!
  Ik was toevallig getuige bij de actie bij St. Willibrordus, er is niet naar de werk- of verblijfsvergunning gevraagd alleen gekeken naar huidskleur!!

  Dit was een razzia, een zeer ongelijke behandeling!!

 6. GOED ZO,

  PAK ZE OP!!!!!!!ALLEMAAL..
  DE CONTROLE VOND PLAATS OP GROND VAN DE WET:

 7. Jammer dat de politie zich drukker maakt om hardwerkende illegalen dan het vangen van criminelen. We worden gek van alle inbraken, maar de politie zit alleen maar achter mensen aan die willen werken voor hun geld. Ga die gasten oppakken die de hele dag onder de boom hangen en een paar keer per week iemands huis leeg roven met alle ellende van dien.

 8. Hoe zit het met de verantwoordelijkheid van de “werkgevers” ?