• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij een schietpartij dichtbij het politiebureau aan de Dorpsweg in Rotterdam is zaterdag een man om het leven gekomen. Nu.nl meldt dat de identiteit van het slachtoffer niet bekend is. Volgens enkele tips die Versgeperst.com vandaag kreeg, was het slachtoffer van Antilliaanse afkomst.

Het slachtoffer zou de 31-jarige Marvin Supriana zijn. Supriana is op Curaçao geboren en woonde later ook op Sint Maarten. Volgens Nederlandse autoriteiten werd de man éénmaal in zijn hoofd en één keer in het lichaam geraakt. Politieagenten en ambulancepersoneel probeerden het slachtoffer te reanimeren, maar hij overleed ter plekke.

‘Getint uiterlijk’
De politie weet nog niet of het om een liquidatie gaat. Daarnaast wordt er wel gezegd dat het bureau geen verband heeft met het incident. De dader, een man met een ‘getint uiterlijk’, is nog voortvluchtig. De zaak wordt verder onderzocht.

8 reacties op “Antilliaan neergeschoten in Rotterdam”

 1. wat is dat voor een domme uitspraak rudy…. misschien maar beter geen vader dan een criminele vader??????????schaam je om so iets te zeggn elke kind verdien vader en hij was een gooie vader …zomaar zeg je dingen ook al had die tien kids maak hem nog geen slechte vader of man pfff rudy

 2. 6 kids zonder vader? misschien maar beter geen vader dan een criminele vader.
  ik weet niet of het slachtoffer crimineel was, maar lijkt me niet onwaarschijnlijk.
  31 jaar en 6 kids? ook iets dat ik niet goed begrijp…

 3. nou meid hij heb je niet zomaar naar beneden gegooid,dat weet jezelf donders goed.Zwager ?wil je mee zeggen je broer???????????
  en ja heel jammer dat er nu 6 kids zonder vader moeten verder leven

 4. Is dit nog nieuws? Dat er Antillianen in Rotterdam neergeschoten of neergestoken worden is net zo normaal als dat ik ‘s morgens op sta. En dat haalt ook niet de pers.

 5. Hallo allemaal ten eerste Rasta weet wat je praat hij heeft me niet door de raam geduwd ik was gevallen en maakt ook niet uit wat hij allemaal in zijn leven had gedaan niemand verdient dit vooral niet door je zwager!

 6. e guy aki tbt biba den hoogvliet, den baarsweg, den 2005 ela tira su frei ku tbt na barika for di flat, pero tur dos a skapa si, dios so por dunabu kastigu.

 7. quien a hierro mata, a hierro termina.

 8. Kan niet zeggen dat de cowboys weer bezig zijn (want cowboys waren harde werkers) dus laat ik het maar houden op de bandits.