• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De wegenbelastingstickers voor 2012 zullen per 15 juli beschikbaar zijn. Dit maakte minister George Jamaloodin (Financiën) donderdag bekend. “Ik wil dat de mensen hun belasting op tijd betalen en dat de slechte gewoontes verdwijnen.”

De minister vertelde daarnaast dat de belasting vanaf juli ook in termijnen betaald kan worden. “We beginnen daar op tijd mee, want de datum voor het betalen van de autobelasting zal in 2012 niet weer verschoven worden. De mentaliteit van het volk moet gaan veranderen. Daarom worden de zaken nu anders geregeld.”

5 reacties op “Stickers vanaf juli beschikbaar”

 1. 15 juli???????? das toch al 15 dagen te laat? Naar mijn weten is 1 juli precies 6 mnd na 1 januari??

 2. De mentaliteit van het volk moet gaan veranderen. Daarom worden de zaken nu anders geregeld.” ?????!!!!!!! what ? ….. blame blame blame…

  De mentaliteit van de regering moet veranderen !!!! hele manier van handelen en elkaar de rug toe draaien of elkaar beschuldigen van de ene is corrupter dan ik !

  het is niet onze schuld dat het zo’n zooitje is …. maar de regering zelf en haar manier van dit zooitje ongeregeld! tenslotte zijn jullie het voorbeeld voor de bevolking jullie zijn op een nogal NIET democratische manier in je stoel gekropen .. stelletje niets nutten..

  MFK PS en rattenplan ! echt een bende ! en de politiek die hier bedreven wordt is pas belastend !

 3. Is toch belachelijk dat je een half of jaar vooruit belasting moet betalen….dan is het toch logisch dat veel mensen wachten met betalen. Ga de belastingdienst is automatisering ipv uw volk af te kraken. Laat me gewoon een machtiging tekenen zodat elke maand van mijn rekening afgaat.

 4. Ha ha, dat deze minister het volk de les leest over het tijdig betalen van belastingen! Het moet niet gekker worden.

 5. Het is beter dat Jamaloodin zelf slechte gewoontes van zich afschud en zijn belastingschulden gaat betalen. Dat kan misschien ook wel in termijnen. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.
  De mentaliteit van het volk…. dus mensen pas op een minister hoort kennelijk niet bij het volk en staan buiten de wet… dus op hem is de slechte mentalitiet niet van toepssing ha ha ha laat me niet lachen.