• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister van Economische Ontwikkeling, Nasser El Hakim, heeft in Sao Paolo om tafel gezeten met de Braziliaanse luchtvaartmaatschappij TAM. De minister bekijkt de mogelijkheid om te starten met vluchten vanaf Curaçao en het trekken van meer Braziliaanse toeristen naar Curaçao.

Hakim had een afspraak met de directeur van Vlootplanning Marcelo Dezem en de directeur van integrale planning Nelson Shinzato. TAM is de grootste luchtvaartmaatschappij van Brazilie en Latijns Amerika. “Brazilië is een grote markt en analyses tonen aan dat de Braziliaanse toeristen die het afgelopen jaar Curaçao hebben bezocht, tevreden waren met hun keus”, redeneert de minister. “Voor Brazilië is Curaçao een nieuwe bestemming en het betekent hard werken om deze markt te veroveren.”

‘Open Sky Policy’
Na een korte presentatie over Curaçao door Hakim, toonden de TAM directeuren onmiddelijk interesse om Curaçao in hun planning op te nemen. TAM is ook geïnteresseerd in de mogelijkheid vluchten via Curaçao te laten gaan aangezien de ‘Memorandum of Understanding’ voor een ‘Open Sky Policy’ deze maand wordt afgerond.

Akkoord
Hakim heeft met TAM afgesproken dat zo gauw hij terug is op Curaçao hij in contact treedt met CTB, Curaçao Airport Holding (CAH) en Curaçao Airport Partner (CAP). Zodra hij met deze partijen de nodige  informatie heeft kunnen uitwisselen, wordt het akkoord afgerond.

1 reactie op “Hakim spreekt met TAM”

  1. Nog zo;n minister die airmiles spaart. volgens mij is de hele regering nu een frequent flyer