• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “Zoals bekend is, is in de laatste 24 uur ons land Curaçao geconfronteerd met vier doden. De slachtoffers zijn gewelddadig om het leven gekomen”, schrijft PAR-Statenlid Malvina Cecilia in een brief aan minister Elmer Wilsoe (Justitie). Cecilia wil weten wat voor actie de minister gaat ondernemen. 

“Als inwoner en als volksvertegenwoordiger, ben ik bezorgd om de gebeurtenissen van de laatste 24 uren. Samen met mij zijn de meeste Curaçaoënaars geschrokken, zeker na te horen dat de slachtoffers tussen de 30 en 40 jaar zijn”, gaat Cecilia verder.

Jacht
Volgens het Statenlid loopt de situatie uit de hand. “Ik maak me nog meer zorgen, omdat iedereen weet dat op dit moment onze nationale veiligheidsdienst moeilijke tijden doormaakt.” Cecilia vindt dat de regering te veel aandacht besteedt met een intensieve jacht op instituten en personen in onze samenleving. “Ik ben van mening dat het nu tijd is om dit te stoppen en de jacht op criminaliteit te openen.”

Nationale zorg
“Ik vraag u als minister van Justitie om aandacht en bliksemsnelle actie voor deze nationale zorg”, benadrukt Cecilia. Zij sluit de brief af met een aantal vragen van de PAR aan Wilsoe. De fractie wil weten of de minister weet wat er aan de hand is in de gemeenschap waardoor deze situatie veroorzaakt is. Als slotvraag wil de PAR weten welke acute maatregelen Wilsoe gaat teffen.

4 reacties op “‘Jacht op criminelen openen’”

  1. @ bezorgde burger Verbaast me dat hij dat nog niet gedaan .

  2. de zaak moet snel opgelost worden.

  3. we hoeven niets te doen…. ze moorden elkaar zelf uit….

  4. Als het Schotte zou zijn dan vertrekt hij naar het buitenland. Komt na een paar dagen terug en geeft een persconferentie waarin hij verklaart dat het de schuld van de vorige justitie ministers David Dick en Magali Jacoba is.