• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Charles Cooper bracht gisteren een bezoek aan de haven van Rotterdam. Cooper maakte kennis met de directeur van Kramer Groups, André Kramer en kreeg een rondleiding door de Container Terminal. Een rondvaart door de haven maakte de dag compleet.

Minister Cooper heeft door deze rondleidingen en presentaties een goede indruk gekregen van de haven van Rotterdam. Deze is na Shanghai en Singapore de belangrijkste haven van de wereld en staat bekend als Transithaven.

Presentatie
Roger Clasquin, hoofd ‘Port of Rotterdam International’, sloot het bezoek van minister Cooper af met een presentatie. De Gevolmachtigde Minister van Curaçao Humphrey Senior was hierbij ook aanwezig. Na het bezoek aan de haven, bezocht Cooper gisteren de vice-president van de Raad van State, Tjeenk-Willink. Tijdens dit beleefdheidsbezoek werd gesproken over de nieuwe Staatsraad die Curaçao binnenkort zal benoemen. Maarten Ellis, van de huidige Staatsraad, gaat later dit jaar met pensioen.

Programma
Minister Cooper bezoekt vanmiddag het ROC Zeeland/De Ruyter Instituut in Vlissingen. Hij leidt vanavond een meeting ‘Transport en Ruimtelijke Ontwikkeling’. Morgenochtend ontmoet de minister de Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, Joop Atsma. Later zal hij een bijeenkomst bijwonen met bestuursleden en reders van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders in Rotterdam. Zaterdag vertrekt Cooper weer naar Curaçao.

5 reacties op “Cooper bezoekt haven Rotterdam”

  1. Beste Gomez, waarom denk je dat Schotte die verhoging in benzineprijzen aankondigd nu Cooper in Nederland is. Kan Cooper toch altijd zeggen dat dat gebeurd is toen hij afwezig was, kijk zo denken deze heren over ons gemiddelde IQ. Ta pendew nos ta ?

  2. Man had beloofd dat de benzine prijzen niet zouden stijgen en kijk nu eens.. leugens en leugens!!

  3. Kijken hoe de certificering van CPA / KTK weer treugverdiend kan worden, je weet wel die certificering die deze regering binnen enkele maanden al kwijt is vanwege de (mis)managers die ze aangesteld hebben.

  4. Krijgen wij als belastingbetalende burgers die Cooper’s “ordinaire schoolreisje” betalen nog rapporten en verslagen te zien, en zo ja waar? Of is dit wederom een hoop bla bla, gebakken lucht en vervolgens horen we en zien we niks over evt. resultaten bereikt naar aanleiding van dit snoepreisje? Ach…hij heeft dan in ieder geval de foto’s van zijn schoolreisje nog. (“kijk eens Gerrit, hier zit ik op de brug van een schip in Rotterdam!……gaaf swa!”)

  5. Cooper’s reactie na het bezoek aan Rotterdam gisteren was; esaki si mi no por en dacht aan zijn wegen die leken op de Beemster gatenkaas.