• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Na een reeks van drie moorden is gisteren een 24-jarige jongen doodschoten. Rond 20.30 werd hij ter hoogte van Alves Supermarket en Hofi Nita aan de F.D. Rooseveltweg doorzeefd met kogels. Dit maakt de politie bekend. 

Het slachtoffer reed op een quad toen hij genaderd zou zijn in een donkerkleurige familiewagen waarna de inzittende begon te schieten. Het slachtoffer zou na de kogelregen van zijn voertuig gevallen zijn dat verderop tot stilstand kwam tegen een boom.

Politie
De politie stelt een onderzoek in. Of deze zaak verband houdt met de moorden in Otrabanda en de dode man die werd gevonden achter de megapier kan de politie niet zeggen.

11 reacties op “Viertal moorden binnen een dag”

 1. Dit soort verhalen bevestigen alleen maar het beeld dat iedereen van het eiland heeft of krijgt. Militairen inzetten lijkt mij helemaal zo gek nog niet. Genoeg mariniers die in een jeep over het eiland kunnen rijden, gebeurt in Parijs ook.

 2. curacao is een en moordeiland geworden.
  zet militairen in om de boel te beveiligen. de politie doet toch niks. laksheid alom.

 3. RABBI

  Je vergist je. Curacao is een bijzonder onveilig eiland geworden. Afrekening of niet. Voor toeristen is het GEVAARLIJK. Voor stagiaires is het GEVAARLIJK. Voor een ieder is het GEVAARLIJK geworden. En het einde is nog steeds niet in zicht.

 4. 4 moorden op 1 dag? En dat terwijl de minister vd club van Wiels met allerlei mooie regels komt. Ondertussen gaat het moorden natuurlijk gewoon door. Dit is werkelijk te gek voor woorden.
  Afrekening of niet, je kunt er toevallig gewoon op de verkeerde plek zijn, of een kind, en dan wordt er lustigjes geschoten.
  WIELS MOET JE NIET EENS INGRIJPEN OF ZIT JE ALLEE4N JE ZAKKEN TE VULLEN.

 5. Gewoon een rekening die vereffend moest worden?! Je zal er naast staan, lopen, zitten of wat dan ook! Natuurlijk gebeurd dit over heel de wereld.. Maar dit creëert natuurlijk geen mooi toeristisch plaatje. Laat staan een mooi plaatje voor de locals .. Je kunt straks niet eens meer in je eentje normaal de straat op. Moet niet gekker worden

 6. @rabbi, veel toeristen worden in de binnenstad beroofd en op banda bou.. vechtpartijen bij Bermuda en autos en mensen worden beroofd bij Mambo.. Curacao is wel gevaarlijk voor toeristen

 7. DIT IS EEN AFREKENING OF EEN OF ANDER WIT WAS OF PERSOONLIJK GESCHIL.
  HEEFT INDERDAAD NIKS MET VERHOOGDE CRIMINALITEIT TE MAKEN ,MAAR GEWOON EEN REKENING DIE VEREFFEND MOEST WORDEN .LIQIDATIE.
  JAMMER DAT DAN DE TOERIST DIT SOORT NIEUWS VERNEEMT ,EN METEEN DENKT :CURACAO IS GEVAARLIJK.HELEMAAL NIET!!!!!!!!!

 8. Laten we eerlijk zijn, het komt gelukkig zelden voor dat onschuldige burgers en toeristen bij dit soort liquidaties betrokken zijn. Dit zijn mensen uit het criminele circuit die elkaar afmaken. Niet teveel tijd, geld en aandacht aan besteden. Hogere prioriteit is het opsporen en oplossen van roofovervallen op onschuldige burgers en toeristen.

 9. kijk mensen julie kunnen zeggen wat julie wien maar wat gebeurd heeft niks met de toerisme ta maken .dat is puur crimi naliteit gedoe.het kan een kip zijn maar wat er hier gebeurd ,gebeurd elders ook.kijk mensen die zich bezig houden met verkeerde dingen en je houdt je eigen niet aan afspraken kunnen niks anders verwachten tog.en dat weten hun heel goed wat er kan gebeuren .

 10. Je kun niet zeggen, dat hier nooit wat gebeurt. sensatie genoeg.
  Zolang de politie en de politiiek niet in staat zijn hierop te reageren, zal het het van kwaad naar erger gaan.
  Nog even en we steken Sint-Maarten verbij in crmininaliteit.

 11. Dit maakt natuurlijk dat touristen Curacao wel eens konden gaan mijden. Te gek voor woorden wat hier de afgelopen tijd op de klip aan de hand is.
  En de politie houdt zich bezig met bonnetjes schrijven.