• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Twee jongens zijn aan het eind van de ochtend dood aangetroffen in de Bajonetstraat te Otrobanda. “De politie heeft twee slachtoffers en een aantal hulzen aangetroffen. Bij één van de slachtoffers is de keel doorgesneden”, aldus politiewoordvoerder Reginald Huggins.

Huggins kan nog niet bevestigen of het om een afrekening gaat. “De politie heeft de zaak in onderzoek. De lichamen zijn bij de lijkschouwer die moet vaststellen wat precies de doodsoorzaak is van beide slachtoffers.” De identiteit en leeftijd van de twee jongens is nog niet bekend.

16 reacties op “Dubbele moord in Otrobanda”

 1. @ antioema,

  Als je mijn reactie goed leest zei ik “wellicht”, ik zeg dus niet dat dit automatisch het geval is, en ook niet in dit specifieke geval. En met “waken” bedoel ik dat niet letterlijk natuurlijk. Het lijkt me toch logisch dat wanneer je als familie ziet dat een familielid dreigt af te glijden naar het criminele circuit, je er alles aan zult proberen om dat te voorkomen? Daar heb je tenslotte familie voor. Dat is hetgeen wat ik probeer duidelijk te maken. Dat jij je persoonlijk “aangevallen” voelt door een passage in mijn reactie is gebaseerd op emoties (hetgeen wel te begrijpen is), maar daardoor heb je mijn reactie niet objectief gelezen, en dat is jammer.

 2. @ Redriser voordat je zomaar lult moet je echt vragen of de famleden wel een graantje meepikken ofniet.Ik ben wel een hele naaste fam maar pik helemaal geen graantje van hun.Ik sta elke ochtend vroeg op om voor mijn fam te gaan werken.En hoe bedoel j met waken? moeten we politie escort achter hun zetten om te kijken waar en wat ze doen.Dus aub zeg geen stomme dingen want de fam was er nooit mee eens.Dat ze hun eigen weg hebben gekozen was niet de keus van de fam.Dus aub andere keer denkt wel effe na voordat j stom lult.Ik werk keihard om me vaste lasten te betalen.

 3. Wie of wat voor soort bevolkingsgroep het is of zijn is helemaal niet relevant! Het zijn mensen die zich in het criminele circuit bevinden, dragen niks bij aan de maatschappij anders dan overlast. Als men zich in dit soort kringen begeeft kun je dit verwachten. Jammer maar helaas. Beter dat ze elkaar te lijf gaan dat dat ze het op onschuldige burgers of toeristen hebben gemunt. Ja, misschien heel “zielig” voor de familieleden, maar dan hadden diezelfde familieleden er voor moeten waken dat hun familielid niet in dit circuit terecht kwam. en wellicht pikten deze familieleden een graantje mee in de illegale praktijken, en plukken ze er nu de zure vruchten van. Niet teveel aandacht, geld en tijd aan besteden. Er zijn andere prioriteiten op dit eiland.

 4. HET HOUD MAAR NIET OP!!!!!!!!!

 5. Mijn condoleances gaan naar de naaste familieleden.
  Maar dat er op korte termijn door het ministerie van Justitie aktie moet worden ondernomen spreekt voor zich. Het is 5 voor 12!!

 6. @ bezorgde burger(sherlock h.) d.d. 06-04-2011, 23:55u.,
  nou ja zeg, moet je speciaal mij hebben? voel jij je in je kruis gegrepen omdat ik je voor (speculaas)’deskundige’ uitmaakte? Jij bent toch degene die in jouw eerste reactie aangaf zo zeker te weten dat de gepleegde moorden het werk van colombianen zou moeten zijn? je schreef dat het de ‘colombiaanse stijl’ van moorden was…dus ik dacht; die man is een deskundige, toch? logisch.

  maar, voorzover ik weet is er nog steeds geen adequate info om wiens moordwerk het wel of niet zou gaan! dus als jij dan komt vertellen dat je zeker weet dat het om colombiaanse ‘hitmen=huurmoordenaars’ gaat die deze moorden gepleegd zouden hebben, dan ben je voor mij een speculaas deskundige! snap je? hoe kún je het weten?!
  ik heb trouwens vernomen dat er in de curacaouse media over jamaicaanse moordenaars gesproken wordt, alhoewel men dat niet kan bevestigen, dat heet n.l. de ‘geruchtenmachine’, daar doe ik nooit aan mee. het kunnen n.l. ook gewoon curacaoenaars wezen die deze wrede moorden gepleegd hebben. of makambas. of haitianen…

  dus jouw vraag of ik er misschien meer over weet is natuurlijk nergens opslaand. natuurlijk weet ik niks van dat soort moordcalamiteiten. vandaar ik me ook nooit, zoals ‘bezorgde burger’ eerder wél deed, uitlaat over zaken waar ik geen weet over kán hebben. ik doe namelijk niet mee aan ‘blinde speculaties’ over dit soort zaken. ik houd niet van speculaas. 🙂

 7. @Wancho vanavond weer ééntje ter hoogte van Alves Supermarkt omgebracht. Dat zijn vier in minder dan twee dagen.

 8. Hopelijk dat het snel wordt opgelost voordat er nog meer afrekeningen komen.

 9. @mamishulo, elk slachtoffer heeft ook familieleden

 10. gezellig weer hier op het forum !.

 11. @Wancho wat denk jezelf? Ik noem mijzelf geen deskundige. Dus vertel wat jij denkt of weet.

 12. nou de verhalen op curacao doen de ronde dat het om jamaicanen gaat die deze mannen hebben afgemaakt en hoe je het ook went of keert je zal het maar thuis krijgen als moeder zijnde….mijn condoleance gaat uit naar hen want daar wordt eigenlijk nooit bij stilgestaan dat elke “crimineel” (weet tenslotte niet of dat ook het geval is) ook nog een moeder heeft en andere familieleden.
  het is gewoon te triest voor woorden in wat voor wereld we leven dat tegenwoordig geen enkel leven meer een waarde heeft
  triestu !!!!!!!!!!

 13. @bezorgde burger,( of sherlock h.)
  dus je vindt jezelf een ‘deskundige’ op dat gebied?(speculaas deskundige?) je weet toch al zo zeker dat die dubbele moord het werk van colombiaanse hitmen zijn? nou ja zeg, waarom solliciteer je niet bij de afdeling ‘criminal minds’ jog. en als het nou toevallig geen colombianen blijken te zijn maar misschien wel jamaicanen, of haitianen, of makambas of zelfs curacaoenaars. wat dan!? ben dan zeer benieuwd naar jouw waarschijnlijk zeer deskundige verklaring. vooral niet vergeten mij of misschien wel ons op de hoogte te houden vriend mr. de ‘zekerweten’ deskundige. 😉

 14. you don’t pay but wanna play…. there you blow your life away….
  don’t mess with the hand that feeds you…

 15. Typisch het werk van Colombianen. Die snijden vaak de keel door en laten daardoor een signaal achter om niet met hun te sollen. Triest dat dit weer de kop opsteekt en nu zien of het tot stoppen gebracht kan worden. Vaak volgen er nog meerdere slachtoffers omdat de Colombiaanse druglords, matons (huurmoordenaars) hierheen sturen om te innen. Als je niet betaald dan kost het je leven.

 16. Het gaat weer de goede kant op.. Curacao wordt weer het wilde westen..