• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het regeerprogramma van Curaçao is klaar en ligt bij gouverneur Frits Goedgedrag. Dit liet premier Gerrit Schotte vandaag bij de persconferentie van de ministerraad weten. Het programma wordt samen met de suppletoire begroting ondertekend, daarna gaan de documenten naar de Staten.

“Dit regeerprogramma is gebonden aan de begroting”, aldus de minister-president. “Het is budgetneutraal en gebaseerd op de beslissingen die de vorige regering heeft genomen. Wij konden daarom geen grote veranderingen maken, maar het is wel een programma waarmee de regering nu mee aan de slag kan.”

‘Geen vodje’
Schotte liet ook weten dat de overheid, ondanks de druk van buitenaf, de tijd heeft genomen om het programma in elkaar te zetten. “Zo’n document is geen vodje en is niet iets dat je een paar ambtenaren zomaar in elkaar laat gooien. Het is een draaiboek, een tijdsplan van wat de negen ministeries willen bereiken. Het programma zal langzaam geperfectioneerd worden en ik weet zeker dat we in 2012, 2013 en 2014 onze eigen begrotingen gaan maken, gebaseerd op onze prioriteiten en ons eigen beleid.”

1 reactie op “Regeerprogramma bij gouverneur”

  1. Het betreft een regeerprogramma, weet je wel zo’n schrijfsel dat al naar gelang en zoals de wind waait, aangepast kan worden. Ik blijf echter met één vraag zitten moet de Gouverneur er nog iets mee doen of is dit schrijfsel ter kennisneming aan hem toegestuurd ?