• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

internetapotheekCURAÇAO – De Nieuwe Beloningstructuur Gezondheidszorg (NBG) wordt voorlopig nog niet ingevoerd. Dit is gisteravond besloten tijdens de vergadering. “De komende drie weken gaan we met elkaar in dialoog,” vertelt Homan Jeung, voorzitter van de huisartsenvereniging.

Tijdens deze laatste poging tussen de medische beroepsgroepen en minister van Gezondheid Jacinta Constancia om het eens te worden over een voorstel was ook premier Gerrit Schotte aanwezig.

Dialoog
“Gisteravond is tijdens de vergadering met de minister-president een opening gecreeërd tot een dialoog. We gaan de komende weken met elkaar over de NBG te praten. Wij blijven bij onze standpunten en hopen over drie weken meer te weten,” vertelt Jeung.

Tevreden
Constantia laat weten dat ze tevreden is met de beslissingen van gisteravond. “Het ging goed, de minister en ik hebben de medici de mogelijkheid gegeven om de rapporten en de cijfers te evalueren. Op deze manier kan alles nog rustig doorgenomen worden en kunnen de medici de cijfers bekijken en tot een nieuw standpunt komen”, laat Constancia weten aan Versgeperst.com.

1 reactie op “Nog geen Nieuwe Beloningstructuur”

  1. Beste meneer Jeung, een dialoog met deze personen is vergelijkbaar met een one way street, we hebben de afgelopen maanden al voorbeelden genoeg gehad. Als voorbeeld noem ik even het PSC. Dus stel u er niets van voor, dan kan het alleen maar meevallen.