• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Census 2011 is in volle gang. Sommige bewoners van Curaçao hebben al bezoek gehad en anderen wachten nog af. Versgeperst.com peilt de ervaringen van onze lezers met de tellers van de Census op Facebook.

De ervaringen lopen erg uiteen. Zo laat een lezeres weten dat ze bezoek heeft gehad van twee ‘aardige en professionele dames en het duurde precies één uur om alle vragen te beantwoorden en formulieren in te vullen.’ Een andere lezeres had bezoek van twee jongens en de vragen waren binnen 20 minuten beantwoord. Een aantal lezers geeft aan dat de enquête wel erg veel vragen bevat en dat het bezoek van de tellers vaak aan de lange kant is.

Opdringerig
Twee lezers geven echter aan bezocht te zijn door ‘onbeleefde en opdringerige dame die geen genoegen neemt met de beantwoorde vragen.’ Een ander beschrijft de teller die bij hem thuis kwam als ‘absoluut onbeschoft.’ Een lezeres vertelt dat de teller bij haar thuis juist niet opdringerig was, maar de boel afraffelde. “Sommige vragen waren niet correct ingevuld, ik wil wel goed geteld worden.” Tot nu toe lijkt het dat de Census op een goede en slechte manier wordt ervaren. Versgeperst.com blijft de mening peilen van lezers op Facebook tot en met het eind van de Census 2011.

2 reacties op “Hoe ervaar jij de Census?”

  1. anoniem? laat me niet lachen. Bovendien was het een erg ouderwetse vragenlijst. oa Wanneer je niet getrouwd bent ben je DUS vrijgezel.
    Ik hoop dat we straks horen wat eruit gekomen is.

  2. Perfect geregeld ???dus niet, eerste ontmoeting onaangekondigt,toen een afspraak gemaakt om op maandag 28 maart om 20.oo uur, porch in orde gemaakt en om 20.45 weer opgeruimd deur dicht ,volgende dag 19.oo uur weer bezoek ,geen intressen meer meneer,stond verbaast te kijken, de rest kunt u zelf invullen.