• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie was gisteren druk bezig met een aantal drugszaken. In een woning in Jan Sofat werd een groep smokkelverdachten aangehouden en een halve kilo cocaïne aangetroffen. Daarnaast werd er twintig kilo cocaïne bij een lokaal bedrijf gevonden.

Volgens de Extra zijn negen personen opgepakt in Jan Sofat, drie Curaçaoënaars, vijf Nederlanders en één Colombiaan. De verdachten zouden condooms met vloeibare cocaïne vullen. Deze worden vervolgens door andere personen ingeslikt en naar het buitenland gesmokkeld. De politie kan momenteel niet veel vertellen over de zaak, maar belooft in de loop van de dag meer informatie te verstekken.

Export
Gisteren heeft de politie, in samenwerking met de doune en Nederlandse autoriteiten, ook twintig kilo cocaïne in een bedrijf aangetroffen. Het is niet bekend om welk bedrijf het gaat, maar de Afdeling Drugs laat wel weten dat het een onderneming betreft die producten naar het buitenland exporteert. Het onderzoek in de zaak begon toen er onlangs in Nederland dertig kilo cocaïne werd onderschept. De drugs waren in beide gevallen op dezelfde manier verpakt. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht en het onderzoek loopt verder.

Overval
Agenten hebben vanochtend een 17-jarige man op de Steenmijnweg opgepakt. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval die 22 februari plaatsvond in een restaurant in Otrobanda. Ook deze zaak wordt verder onderzocht.

Curacao Nieuws - Drugsvangst

Foto: twintig kilo cocaïne

1 reactie op “Verdachten opgepakt in Jan Sofat”

  1. DEZE SPECIALE HOLY POWDER WORDT INGESLIKT EN UITGEPOEPD .
    NU GAAN JULLIE POEPEN IN JE BROEK…….HAHAH
    HEFE HEEFT JE TE PAKKEN……