• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De aanmeldingen voor de protestmars die Edgar Leito van Movementu Solushon Isla wil organiseren, stromen binnen. Sinds vorige week hebben 20 nieuwe vrijwilligers zich voor de mars tegen raffinaderij Isla gemeld. Bij honderd aanmeldingen gaat het protest definitief door.

“Ik hoop dat deze speed erin blijft”, zegt Leito. “Dan zou de mars, waar ook Green Town aan meedoet, al snel kunnen plaatsvinden. Ik kan alleen nog geen datum noemen, omdat er vergunningen geregeld moeten worden. Ook moeten er wat technische dingen worden uitgewerkt. Wat wel vaststaat, is dat de mars in een veilige buurt wordt gehouden, niet te lang moet zijn en twee uur zal duren. Ik denk dat het een zaterdag wordt van 9.00 tot 11.00 uur.”

Actie
Leito wil dat mensen door de protestmars in actie komen. “Het wordt tijd dat mensen die last hebben van de Isla er fysiek eens iets aan gaan doen.” Aan het eind van de mars wordt er een protestbrief aan de directie van Isla aangeboden. “Maar het is moeilijk om aan mensen te komen die mee durven te doen. Daarom wil ik eerst honderd vrijwilligers hebben. Als deze geregistreerd zijn, komt de mars er écht.” Wil jij ook meelopen met de mars? Bel dan met 7384806 om te registreren.

1 reactie op “Aanmeldingen protestmars bijna verdubbeld”

  1. Mi ke partisipa pero, te ku yuni tin un par djasabra ku mi ta duna les, anto … e ta depende di e fecha si mi por bini inderdaad of no.
    Pam (geboren op Curacao, nu alweer 12 jaar hier)