• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Charles Cooper is niet te spreken over het interview met het Antilliaans Dagblad (AD) over de uitlatingen van Helmin Wiels. “Er zijn mij woorden in de mond gelegd. Ik ben boos op de journalist”, aldus Cooper. Het AD zelf ziet ‘geen enkel kwaad in het artikel.’

De berichten in de media dat Cooper geen interviews wil geven aan de krant zijn overdreven. “Ik wil wel met Antilliaans Dagblad praten, alleen niet meer met deze journalist. Ik was in de veronderstelling dat we gewoon aan het praten waren en was mij er niet van bewust dat het een interview was”, aldus de minister tegenover Versgeperst.com.

‘Black jet-set’
In het artikel wordt een lacherige reactie van Cooper beschreven op de laatste uitlating van Wiels aan het adres van MAN. De Pueblo Soberano-leider meldt in een eerder verschenen artikel in Extra dat een aantal leden van MAN behoren tot de ‘black jet-set’, en zegt ‘details te weten van schandalen die al begonnen bij voormalig MAN-partijleider en ex-premier Don Martina en zijn zoon Steven Martina.’

Geen kwaad
“Wij wilden graag een reactie van de heer Cooper op deze uitlatingen en hebben hem gebeld”, geeft de uitgever van de krant, Michael Willemse, aan. “Wij zijn van mening dat de reactie van de heer Cooper zoals weergegeven in het artikel een genuanceerd en luchtig antwoord is van de minister. Wij zien geen enkel kwaad in het bericht en wij twijfelen er niet aan dat dit een goede weergave is van het vraaggesprek met de heer Cooper.”

11 reacties op “Cooper niet eens met artikel AD”

 1. Deze minister had 200 en nog wat stemmen tijdens de laatste verkiezingen en heeft een ministerpost geaccepteert schandalig. En dan nu dit? Dat hij zijn mond maar opentrekt richting Wiels. Richting de illegale bouw caracasbaai, richting de illegale oprit Mc Donalds st. rosaweg, richting illegale verdieping op kantoorpand schottegat/scalaweg. Deze man keert telkens weer terug op het pluche zelfs met 200 stemmen. Increibel swa!!!

 2. journalisten”

 3. Dom van Cooper, infantiel vooral. Als Wiels met zijn grote mond over iedereen van alles schijnt te weten waarom moet Cooper dan boos zijn op de journalist. Misschien wordt het tijd dat brotha Wiels de hand in eigen boezem steekt.
  Cooper vergeet 1 ding, nl dat journaloisten je kunnen maken en breken. Maar daar komt ie nog wel achter.

  @Carlitos
  Vrij stupide reaktie trouwens. Ik ben zeker geen PAR aanhanger maar nog minder van het zooitje wat er nu zit.
  Geen van de poppetjes deugen, hoe vindt je die Carlitos!!
  Ons land Curacao wordt geregeerd door een groep randdebielen.

 4. Alle reacties zijn van PAR-aanhangers!!!!!!!!! Zij willen weer aan de macht….whahahahahahahahahahhaha!!!!!!

 5. Cooper heeft de ballen er niet voor om de stekker eruit te trekken,dat doet Steven Martina wel als die gekozen word tot lijsttrekker deze Martina laat zijn partij niet door een toilet spoelen als een drol. trouwens, tip voor Cooper maak zoveel mogelijk gebruik van je ministerschap nu het nog kan? hoelang moeten we nog wachten dat we weer een echte partij worden en blijven!

 6. Minister reageer boos op wat AD heeft geschreven …Wel minister Cooper waarom reageer je niet boos op Wiels…!!!!

 7. Hoe dom kan je zijn!!!
  “Had niet in de gaten dat het een intervieuw was???” Geeft precies aan hoeveel verstand deze minister heeft.
  Als hij op deze manier onder zijn gedane uitspraken wil uitkomen is het een grote laffaard. Wees een vent, toon ballen en zeg waar het op staat!!! Offffff ben je een beetje bang voor de clown Wiels uit circus PS??
  Trek die stekker er uit, of ben je nu al verslaafd aan het pluche??? Waarschijnlijk wel, als je geen minister meer bent kan je ook geen snoepreisjes op kosten van de belastingbetaler maken.

 8. Ja meneer Cooper, dat is andere koek dan dat kinderachtige gezever over goedkope benzine in de U.S.A. Show them you are a hombre di su palabra.

 9. Als je partijleider van de MAN bent, wees dan een echte man! Advies voor Cooper: “Laat Wiels rectificeren of trek de stekker eruit”. Oog om oog, tand om tand!

 10. hoop dat Mr Cooper zo slim is om de bouw van de fundering bij Caracasbaai
  niet goed te laten keuren. Dat ding moet gewoon weer gesloopt worden

 11. Cooper kan beter boos worden op Wiels..