• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curaçao Nieuws - PolitieCURAÇAO – Een 29-jarige Nederlandse vrouw is zaterdag aangehouden op verdenking van verduistering, vernieling en ontduiking. De politie vond afgelopen vrijdag een leeggeroofde auto in Souax en uit onderzoek is gebleken dat de vrouw de auto sinds 2 maart huurde.

De vrouw had de huur voor de auto voor tien dagen betaald en zou de volgende dag het resterende bedrag betalen. Het autoverhuurbedrijf heeft de vrouw daarna niet meer gezien, maar had nog geen aangifte gedaan van autodiefstal. De politie verricht nader onderzoek in de zaak.

4 reacties op “Nederlandse vrouw aangehouden”

  1. @wancho, ik vind je frustratie tegenover NL bijna hilarisch worden..! Elke keer als je kans krijgt spuw je gal over de blanke NL’ers en NL zelf. Je zal wel ergens bang voor zijn of in een wereld zitten waar elke blanke NL’er het beter heeft gedaan dan jou. Vind het spijtig dat je het er zo moeilijk mee hebt, met deze multiculturele samenleving. Beterschap..

  2. o, nooit geweten dat ook europese nederlanders crimineel konden zijn..hollanders zijn toch de braven der aarde? heb er overigens helemaal niks in de nederlandse dagbladen over specifiek deze aanhouding gelezen…hm.?

  3. misschien hoort mevrouw wel bij de 80% hahaha

  4. lol, is dit een tegenactie tegen het vermelden van afkomst in Nederlandse media? Alle Curacaoenaren zijn toch Nederlands?