• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PistoolCURAÇAO – Een bezoeker van Discotheek Bermuda werd vannacht opgeschrikt door een schietincident. Volgens de bezoeker begon het incident in de discotheek zelf waarna de ruzie zich voortzette op de parkeerplaats aan het Waaigat.

“Een beveiliger van de discotheek werd door een bezoeker bedreigd met een steekwapen. De beveiliger raakte hierbij gewond aan één arm en besloot op zijn beurt een schot te lossen”, laat de ooggetuige weten. Niemand werd geraakt door de kogel. Wel heeft de beveiliger een snee in zijn arm aan het incident overgehouden. De politie heeft nog geen bevestiging van de schietpartij kunnen geven.

11 reacties op “Schietincident bij Bermuda”

 1. Het is weer Quaresma he!? Uitgaansgelegenheden als de facade etc gaan dicht en alles en iedereen gaat naar Bermuda en verpest de sfeer. Rond dit tijd vorig jaar waren er ook veel gevechten en steekpartijen, weet je nog.

 2. Jammer dat het verhaal niet helemaal klopt. Ik heb een deel ervan meegekregen, maar ik weet bijna zeker dat er binnen niet geschoten is.

  Wat ik wel weet is dat het die avond juist best gezellig was in Bermuda, en dat er 1 persoon was die er qua gedrag uit sprong, en deze jongeman werd door de beveiliging ook in de gaten gehouden, zoals het hoort.

  Er was een opstootje in Bermuda op het plein. Beveiliging heeft snel en adequaat gereageerd waarna een aantal jongens eruit is gezet waaronder de eerder genoemde jongen. Wat er na sluiting op de parkeerplaats is gebeurd weet ik niet. Het kunnen dezelfde jongens zijn geweest.

  Bermuda heeft zelf ook bewaking buiten rondlopen, ook met honden. Dit is een goed initiatief, maar ik vind dat politie er ook moet surveilleren.

 3. Ik hoorde dat ze daarna nog terug zijn gekomen om te schieten?

 4. Er worden op de parkeerplaats daar ook regelmatig ruitjes ingetikt en auto’s leeggeroofd.

 5. Raad elke toerist aan dit te mijden, als je er zonder kleerscheuren uit of van het parkeerterrein af wilt komen.

 6. DE SFEER RAAKT ZO VERPEST.
  HET IS NIET LEUK MEER.
  EEN GEZELLIG AVONDJE UIT IN EEN DISCOTHEEK WORDT STEEDS MOEILIJKER.

 7. IN DE KNIE SCHIJF next time !

 8. ZO ,ZO,
  WAT WORDT DIT NOU

 9. Bij Mambo hangen ook altijd groepen jongeren rond op de parkeerplaats.. we weten precies wat ze er doen en zo ook bij Bermuda. alleen maar mensen lastig vallen.

  maar we zullen wel weer moeten wachten op een dode totdat de politie er echt wat aan gaat doen..

 10. Sluiten die tent!!

 11. Nou is de stemming op de vrijdag- en zaterdag avond ook wel aardig te ‘snijden’, zeker wanneer Bermuda de deuren gaat sluiten en de beveiliging iedereen naar buiten veegt. Voor de poort van Bermuda hangen mensen niks te doen en in Bermuda hangen eveneens mensen niks te doen, en meisjes lastig te vallen zonder zich verder te mengen in de gezellige sfeer. Die sfeer wordt daarom aardig onderdrukt en zo loopt de boel uit de hand. Security zou deze mensen van mij naar buiten mogen gooien, en de politie moet meer aanwezig zijn in de buurt van het Waaigat. Misschien zou in die buurt een samenscholingsverbod moeten plaatsvinden wanneer de stemming te grimmig gaat worden.