• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het overleg dat gisteren tussen de politiebonden NABP, SAP en ABVO en de minister van justitie Elmer Wilsoe plaatsvond, was geen succes. “Nadat één van de aanwezigen een opmerking maakte richting de minister, wees hij ons de deur,” vertelt meneer Calmes, voorzitter van de ABVO.

Volgens de voorzitter ging het overleg over allerlei zaken die de politie aangaan. De heer Calmes meldt dat hij ervan uitgaat dat de heer Wilsoe weer in goede harmonie wil vergaderen. “Wat ons betreft, laten we dit achter ons en beginnen we aan een nieuwe start.”

Vervolg
“We zijn van plan om aanstaande maandag met alle leden te vergaderen over het vervolg van de aanpak. Tijdens de vergadering besluiten we wat we vervolgens gaan doen. De leden bepalen of minister Wilsoe maandag ook aanwezig is. Wat ons betreft kunnen we in de volgende vergadering weer goed met elkaar omgaan.”

4 reacties op “Wilsoe wijst politiebonden de deur”

 1. Op de dag dat je dit artikel hebt geplaatst heeft de Minister van Justitie al via de Pers verklaart dat hij AAN EEN persoon die als laatste heeft gesproken en gezegd zou hebben dat er dan niets meer te praten valt de deur gewezen. Op dat moment hebben enige andere leden van hun vakbond nog niethet woord genomen. Dit lid heeft ervoor gezorgd dat aan de hand zijn verklaringen in de Pers de waarheid van het voorval werd verdraaid. Plaats de verklaringen van de Minister en laat de lezer het uitzoeken.

 2. Als men geen respect toont voor zijn/haar minister, krijg je deze situaties.
  Minister heet deze keer zeer goed gehandeld, zo moet het.Hij staat nog steeds open voor dialoog.

 3. De regering staat open voor een dialoog? Zit minister Wilsoe niet in de regering?

 4. Behoort Wilsoe van het PS clubje.