• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De politie is flink aan het controleren op de kruising van de Santa Rosaweg en Santa Catharina. Bestuurders die via de Kadushistraat of de pompstation op de Santa Rosaweg proberen te komen worden direct gestopt en teruggestuurd. De  controles zorgen voor veel opstoppingen en een lange file.

4 reacties op “Controle op de Santa Rosaweg”

 1. Ik sluit me aan bij opmerking over stoplichten, niet werkende stoplichten geeft goede doorstroming van verkeer. Scholen gesloten dan lijkt dit overal tot veel betere doorstroming te leiden. Het zou toch redelijk eenvoudig mogelijk moeten zijn met goed schoolbus systeem, die we dan voorrang geven, dit op te lossen.

  Nu zie je dat vanaf de Kadushistraat men het liefst met 4 of 5 tegelijk de Santa Rosaweg invoegd , waardoor het doorgaande verkeer ernstig wordt belemmerd. Dus gaat een aanzienlijk gedeelte hier (kadushi) aansluiten, ook vanaf de Santa Rosaweg.

 2. Laat een onafhankelijke commissie maar eens een onderzoek doen bij Drov, ik heb gehoord dat daar nu incapabele ‘politieke vriendjes’ van zitten die daar niet thuis horen.

 3. Rotonde is de oplossing!! Er was een jaar of twee geleden al een planning hiervan, omdat de pompstation van daar weg moet.Die komt verder tov de KFC, of wachten ze hierop? Ook straks met de opening van de nieuwe Mangusa Supermakrt aan de Cascoraweg,wordt het een ramp op die hoek. We horen niets meer van Drov/Cooper.In plaats dat ze lullen over de gerbuikte Credit card van Attacho zouden ze hieraan kunnen beginnen. Kijk maar naar onze wegen. Ook een plan opgezet waar er geld gepomp zou worden, echter tot nu toe NIKS! Ok het weer speeld nog niet mee, maar zien wij nog iets gebeuren?

 4. Ik sta elke ochtend in de file op de Santa Rosaweg en het is me opgevallen dat als de stoplichten (door bijv. stroomstoring) uit staan de doorstroming van het verkeer op deze weg veel beter is.
  Misschien moet er eens goed naar de verkeerssituatie daar gekeken worden…