• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Er zijn opnieuw mensen aangehouden die ervan worden verdacht onder verkeerde voorwendselen in het huwelijksbootje te zijn gestapt. Eerder werden er ook al negen verdachten opgepakt in een internationaal onderzoek naar schijnhuwelijken.

Het onderzoek richt zich voornamelijk op Nederlandse vrouwen met een Antilliaanse afkomst en Nigeriaanse mannen die illegaal in Engeland wonen. Volgens NOS zijn de verdachten vorig jaar in Engeland in het huwelijk getreden om de Nigerianen zo aan een verblijfsvergunning te helpen. De vrouwen werden in Nederland geregeld om vervolgens naar Engeland te vliegen en het ja-woord te geven. Het kersverse echtpaar vloog hierna terug naar Nederland waar de vrouwen een flinke buit stond te wachten.

Uigeleverd
Justitie in Engeland is drie jaar geleden met een onderzoek gestart naar de huwelijken en arresteerde eerder deze maand al zes mannen en drie vrouwen in Rotterdam. De vier nieuwe verdachten, twee mannen en twee vrouwen, zijn opgepakt in Den Haag en Rotterdam. Zij worden binnenkort uitgeleverd aan Engeland.

4 reacties op “Opnieuw arrestaties schijnhuwelijken”

  1. De nieuwe vorm van “slavernij” wordt door onze broeders uit Afrika op onze vrouwen toegepast.

  2. zo zie je maar weer LIEFDE IS NIET TE KOOP……!

  3. Ohja heb je ervaring?

  4. En dan te bedenken dat de Engelse gevangenissen nou niet echt luxe hotels zijn.