• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een Nederlandse Kamerdelegatie vereert ons eiland met een bezoek. De Eerste en Tweede Kamerleden zijn hier voor een werkbezoek, waarbij onder meer een gesprek met premier Gerrit Schotte en gouverneur Frits Goedgedrag op de agenda staat.

Vandaag stond er voor de kleine delegatie een wijkbezoek in het kader van het Plan Nashonal pa Desaroyá Bario op het programma, zo meldt De Wereldomroep. Daarna werd Otrobanda bezocht door de Kamerleden. Aan het eind van deze week reist de delegatie naar Aruba om de viering van 25 jaar status aparte bij te wonen.

7 reacties op “Kamerdelegatie op bezoek”

 1. nos tin WIELS !

 2. @Wancho
  Stap over je frustraties heen. Dat Calimero gedrag om het eigen gebrek aan initiatief en toekomstgericht denken te camoefleren is nu toch wel achterhaald hoop ik?

 3. Wat erg dat dit eiland gezegend is met personen zoals Wancho. Geen wonder dat het hier zo een enorme puinhoop is. Als er veel van dit soort lieden zijn dan voorspelt dat ook voor de toekomst niet veel goeds. Bijna zielig…

 4. Beste wancho, rustig maar, het is mij duidelijk dat je een enorm complex mee torst en dat je daar echt hulp bij nodig hebt. Als het je goed doet, huil dan maar even uit via dit medium, dan kunnen wij allemaal och en ach roepen. Maar zoek hulp!

 5. Gelukkig is er belangstelling vanuit het Nederlandse Parlement voor de ontwikkeling van buurten op Curacao en Aruba. De reactie van “Wancho” zegt meer over zijn perceptie over de betrokkenheid van parlementariërs dan over de meerwaarde van het bezoek en de mogelijke investeringen in wijkontwikkeling die uit dat bezoek kunnen volgen. Het is een kans en geen bedreiging.

 6. @wancho
  maar gelukkig hebben we hier geen klagen over onze politici……..
  allemaal goudeerlijke jongens en meiden…..

 7. nou, zo’n geweldige ‘eer’ vind ik een nederlandse kamerdelegatie heus niet hoor. zo belangrijk is deze kamerdelegatie echt niet. Het zou daarentegen wel een eer zijn als er een Braziliaanse, colombiaanse, venezolaanse, amerikaanse, caribische, chinese of anders een andere buitenlandse delegatie ons eiland bezoekt. maar kom op zeg, een nederlandse kamerdelegatie?? voor mijn part hadden ze beter in nederland kunnen blijven. ik vind de nederlandse kamerdelegatie totaal onbelangrijk! dat wilde ik toch nog wel ff kwijt. absoluut no respect voor de nederlandse regering noch geen enkele nederlandse politicus/politica en zeker niet voor het nederlands koningshuis, absoluut niet!