• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – René Rosalia besloot gisteren zijn ministerschap op te geven vanwege onenigheid met zijn partij over een licentie voor een nieuwe vsbo-school. Dit is de tweede minister van de Pueblo Soberano die binnen een half jaar tijd opstapt. Versgeperst.com is benieuwd wat de bevolking van Curaçao vindt.

“Het zet de bevolking wel aan het denken. Natuurlijk kan dit altijd gebeuren en het komt uiteindelijk ook wel goed. Maar ik ga er wel over nadenken, het komt ook wel een beetje ongeloofwaardig over,” vindt Hans.

Voorstander
Madeline vindt het erg vervelend dat de minister is opgestapt. “Ik vind het jammer dat hij besloten heeft om te stoppen, hij had namelijk een goede visie. Ik had meer van hem willen zien. Het is voor de partij ook erg dat er nu al twee ministers zijn opgestapt maar ik was echt een voorstander van minister Rosalia.”

Normale structuur
Rein is het eens met de beslissing van Rosalia. “Dit gebeurt namelijk overal. Als de minister het niet meer kan vinden met de standpunten van de partij, dan stapt hij op. Het is een normale structuur, dit kom je in het bedrijfsleven ook tegen. Als de managers het niet eens zijn met de directeur en ze komen er samen niet meer uit, stapt er ook eentje op.”

Toekomst
“Ik vind het jammer, Rosalia is een man met een principe en daar houd ik van. Deze minister en de partij moeten weten wat ze doen. Het is belangrijk dat er gekeken wordt naar het belang van Curaçao. Op dit moment is het de vraag of de beslissing juist was maar dat zal de toekomst uitwijzen,” aldus Erwin.

Geen schande
Ook Boy vindt dat het kan gebeuren dat mensen opstappen binnen een partij. “Maar dat wil niet zeggen dat ik het niet jammer vind. Rosalia is een intelligente man met veel ervaring. Iedereen weet natuurlijk dat Wiels een grove man is, maar deze regering is beter dan de PAR. Deze regering heeft hele goede mensen, maar Wiels zegt wel eens dingen die hij beter niet kan zeggen. Maar ik vind het geen schande voor de partij.”

8 reacties op “‘Wiels zegt dingen die hij niet moet zeggen’”

 1. @boies, de corruptie zaken zijn al sinds de dagen van de MAN. Je vergeet de namen te noemen van Asjes, Constancia, Cooper en laten we Schotte niet vergeten. En nu lekker vriendjes overal zetten eigen dealtjes maken lekker illegaal bouwen.. Jouw regering regeert voor hun eigen zakken en niet voor het volk!

 2. Het maakt niet uit welke kleur er in de coalitie zit.
  Een regering zonder een regeringsprogramma is net zoals een kapitein zonder een kompas.. “stuurloos”. De regeeringsprogramma (niet reageerakkoord) geeft een beeld waar je met je volk wil gaan en hoe je het wilt of gaat bereiken.

  Wat is de doel van de regering eingelijk? Niemand weet. Met alleen maar mooie praatjes van onze premier zonder onderbouwing met feiten van grondige onderzoek bereiken we niks “wake up”.

  Wie of welke regering beter heeft gewerkt kan worden getoetst door te kijken naar de stijging van de totale economische welzijn en niet door alleen te kijken naar de consument of prodecent maar naar de totaliteit. Dus ook niet voor rijk en arm.

  Wat de huidige regering moet doen is beginnen met regeren. Eerste stap regeeringsprogramma..

 3. “dom volk krijgt wat ze verdienen”

  Helemaal gelijk en daarom verdient de Nederlandse domme bevolkingen ook een Wilders.

 4. Ik zal die persoon die vraagt wat deze regering beter doet dan de regering van Par, zal ik een par dingen noemen om het niet te lang te maken.Deze regering regeert van het volk en niet alleen voor de mensen die geld hebben. deze regering sluit haar ogen niet voor corruptie om de regering in stand te houden.Kijk naar alle die dingen die nu aan het licht komen.: Curoil,,CPA,,Nummerplaten,,Fonds voor de criminaliteit bestrijding, landsloterij met de ex-minister van Justitie etc.

 5. Kan die jongen Boy uitleggen wat deze regering beter doet dan de PAR regering want wij als volk zien dat niet.. racisme corruptie vriendjespolitiek en ruzies dat is wat deze regering ons te bieden hebben

 6. Dom volk krijgt wat ze verdienen…
  In dit geval dus een regering van corrupte en extreem domme mensen. Voeg daarbij een dorpsgek die alleen maar idiote dingen schreeuwt en iedereen beledigd en dan weet je zeker dat Curacao op zijn faillisement afstevent. Good luck, ik hoop dat Nederland snel zijn ahnden van Curacao aftrekt dan scheelt ons dat extreem veel geld dat anders door Antilliaanse politici achterover wordt gedrukt…
  In ieder geval 1 corrupte minister minder…

 7. In principe moeten we blij zijn met al die dommigheid van Wiels, hij graaft zijn eigen graf op deze manier. Gelukkig is hij niet zo slim als Wilders, die weet het tenminste nog redelijk te verpakken! Nee, wat mij betreft zeg ik, kom op Wiels, gooi er nog een schepje bovenop dan kan iedereen zien wie je bent en wordt je nog eens met ‘pek en veren’ naar donker Afrika terug gestuurd!

 8. Dat Wiels dingen zegt die hij niet moet zeggen volgens Rosalia had hij van te voren ook kunnen bedenken en niet in zo’n gedoogkabinetmoeten gaan zitten. Dat maakt je wat mij betreft behoorlijk ongeloofwaardig.Het roepen en polariseren van Wiels is echt niet iets van de laatste tijd.