• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Parking Authority Curaçao (PAC) weerlegt de beschuldiging van Pueblo Soberano (PS) dat zij geen rechtsgeldige basis hebben om te functioneren. “Wij beschikken over alle nodige papieren om ons werk uit te voeren”, laat Ivan Gonet van PAC aan Versgeperst.com weten.

“We opereren volgens het concept van zo’n tachtig bladzijden dat we hebben en al onze medewerkers zijn beëdigd als buitengewoon agent van de politie”, gaat Gonet verder. Volgens de Wereldomroep meent PS dat PAC geen autoriteit heeft om wielklemmen te plaatsen of een proces-verbaal uitschrijven.  

Documenten zoek
Minister Charles Cooper (Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning) liet vorige week al weten dat hij de documenten die duidelijkheid moeten verschaffen nog niet heeft. “Wij hebben niets te verbergen en al onze documenten mogen gewoon worden ingezien”, zegt Gonet. Het is hem dan ook niet duidelijk waar de uitspraken van PS vandaan komen. “Maar ik denk dat het voortkomt uit onbekendheid met de situatie. Daarom raad ik parlementariërs aan om kennis van zaken te nemen en alle documenten goed door te lezen. Wij staan open voor alle vragen.”

2 reacties op “‘Parking Authority niet rechtsgeldig’”

  1. Als YDK zou ik de PS aanraden om hun handelswijze maar eens te overdenken en zich maar eens goed te beraden over hun bjdrage aan de ontwikkeling van een gezonde samenleving. Het steeds schreeuwen dat zaken niet kloppen begint nu langzamerhand iedereen de keel uit te hangen. Eerst schreeuwen en daarna zich verdiepen in wat er gaande is. Een wielklem op de mond van deze schreeuwers zou misschien een oplossing bieden.

  2. Beste meneer Gonet, PS parlementariërs vragen om de documenten waarop zij commentaar geven eerst eens goed te lezen, staat gelijk met “put their mind in action before they put their mouth in motion, maar dat is moeilijk en net een brug tever.