• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - PolitiecontroleCURAÇAO – Volgens minister George Jamaloodin (Financiën) hebben 70.000 bewoners hun autobelasting betaald. Dit betekent dat 10.000 mensen nog geen geld voor de Landsontvanger hebben overgemaakt. “Ik wil deze mensen vragen om de autobelasting zo snel mogelijk te betalen.”

“De autobelasting moest uiterlijk 28 februari betaald zijn”, vertelt Jamaloodin bij de wekelijkse persconferentie van de ministerraad. “Op de desbetreffende dag hadden slechts 65.000 mensen hun belasting betaald. Het totaal zit nu op 70.000, maar 10.000 bewoners moeten nog betalen. De politiecontroles gaan binnenkort beginnen, dus deze mensen moeten snel hun papieren regelen.”

Strenger
De minister liet ook weten dat de overheid volgend jaar strenger zal zijn met betrekking tot de autobelasting. “De stickers zijn in oktober al te koop. Als de mensen vanaf nu een beetje beginnen te sparen, kunnen ze hun autobelasting op tijd betalen. De overheid gaat de datum in 2012 niet weer verschuiven. Wij willen de mentaliteit van de mensen veranderen, waardoor wij vanaf nu strenger zullen optreden.”

6 reacties op “‘De controles gaan beginnen’”

 1. En als die andere 10000 ook hebben betaald, worden dan eindelijk de wegen weer toegankelijk gemaakt? Dat is namelijk de reden dat ik nog niet betaald heb; kan beter dat belastingsgeld besteden aan nieuwe banden en schokbrekers, want het lijkt erop dat we nog lang tussen de gaten door moeten rijden…

 2. Waarschijnlijk moeten ze eerst zelf nog gaan betalen!

 3. Op de manier waar ze volgend jaar mee gaan beginnen.. Dat belooft volgens mij niet veel goeds. De insteek ben ik het helemaal mee eens, maar waarom beginnen ze daar niet gewoon gelijk mee?

 4. Ik ben het er 100% mee eens, het is vooral de mentaliteit zoals gezegd, die een flinke push-up kan gebruiken, alleen op die manier komt ons land en onze mensen vooruit!

 5. Super toch, hahahahah!

 6. Volgend jaar gaan we daar echt mee beginnen, maar nu mag je gerust nog 3 mnd te laat betalen hahahaha Wat blijft het toch een heerlijk eiland.