• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

koredor-kleinCURAÇAO – Dat er op het eiland veel plekken zijn die door de inwoners vervuild worden, is helaas voor de meeste mensen geen verassing meer. Toch stond Remco Tevreden, directeur van Netherlands Antilles Olympic Committee (NAOC), raar te kijken toen hij bij de Koredor bij Mundo Nobo een grote bende aantrof.

“Dit is een plek waar veel jongere en oudere mensen komen sporten. En dat er dan mensen zijn die er op deze manier mee omgaan, vind ik echt jammer”, aldus een teleurgestelde NAOC-directeur. “Ik was hier met mijn kinderen aan het fietsen en normaal gesproken gingen we bij deze bankjes zitten, die je op de foto ziet, maar dat kon nu niet omdat er zoveel afval lag. Allemaal lege drankflessen en kapot glas”, vervolgt Tevreden. “Ik vind het niet erg als mensen daar een feestje vieren, maar dan moeten ze het wel netjes achterlaten.”

Verantwoordelijkheid
Met het verspreiden van deze foto, hoopt Tevreden mensen bewust te maken van hun verantwoordelijkheid voor het onderhoud van gezamenlijke recreatieplekken.

koredor-middel1
 

3 reacties op “Vervuiling bij Koredor”

 1. Jazeker zijn er vuilnisbakken. Er staat zelfs een bord om de bezoekers te vragen vuilnis in de vuilnisbakken te gooien

  Remco Tevreden

 2. Ik ben hier 3 weken geleden gweest toen was het ook een bende. Ook bij Sonesta is het een bende.. over ligt troep ik vind het echt zonde..

 3. Ik kom hier nooit dus ik weet niet wat er buiten de foto is, maar in de foto zelf zie ik geen vuilnisbak. Is die er wel?

  Desalniettemin moeten mensen hun bende natuurlijk gewoon opruimen!!