• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – UTS biedt vanaf april gratis internetverbinding aan mensen die nog geen aansluiting hebben. De verbinding geeft twaalf uur gratis internet per maand met een snelheid van 4 MB, meldt het telecombedrijf op hun website.

Iedereen die langer dan twaalf uur gebruik wil maken van de verbinding kan meer uren inkopen via sms. Eén uur extra kost vijf gulden, vijf uur extra kost tien gulden en vijftien uur extra kost 25 gulden. Dit kan ingekocht worden met Chippie beltegoed. Geïnteresseerden kunnen zich aanstaande zondag op verschillende UTS-locaties aanmelden.

6 reacties op “Gratis internet van UTS”

 1. Wat about diegene die geen telefoon aansluiting hebben ?

 2. wat krijgen die mensen die iedere maand netjes betalen dan ? met een beloofde MB verbinding die vaker lager licht dan word aangeboden ! en al die twee jaar met UTS zijn tripple play package….dat was dus tripple zo veel keer beroofd… ! wake up UTS competition is killing isn’t it ?

 3. ongelooflijk dat UTS maar 12 uur gratis per maand geeft en ook nog weer eens ongeloofwaardige hoge tarief voor een uurtje internetten 5 gulden??? 12 uur per week zal een veel beter actie zijn! Wat zal ik blij zijn als mijn contract afloopt!

 4. damm curacao ! ….. weet je….op Aruba is het pas echt HI TECH….. INSTANT razend snel ! geen downtime ! suave…

 5. De mensen van UTS zouden zich is moeten bezighouden met het verlenen van service en waar maken wat zij beloven. Zo hoor ik thuis 26 mb snelheid te moeten hebben, maar regelmatig is er alleenmaar 5 tot 11 mb beschikbaar. Ja ik heb een internet snelheidsmeter, en ik kan u garanderen dat ik niet tot de beloofde 26 mb komt. Ja misschien om 3 uur in de ochtend als niemand anders op Curacao online is.

  Als je 26 mb beloofd, dan moet je ook zorgen dat je de capaciteit hebt, maar dat heeft UTS niet, die beloven eerst iets, en dan gaan ze pas investeren in capaciteit. Dus mensen voor de gek houden. Vandaar dat iedereen het liefts zou opstappen naar een andere provider.

  Happerend internet is ook zo een probleem van UTS. Je bent online of je wilt online gaan en krijg je te zien dat er geen internet is, dan wil je het liefts jou pc en UTS box het raam uitgoien. Dat zo een 100 keer per dag. Zo kan men niet werken.

  mensen die nog moeten kiezen, neem een andere provider, UTS is niet goed.

 6. FANTASTISCH