• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - Huis brand afCURAÇAO – Een woning in Noord Santa Rosa brandde vrijdagavond compleet af. Op het moment van de brand was er niemand in de woning aanwezig en er vielen geen slachtoffers. Fotograaf Martin Lenoire zag het allemaal gebeuren en deelt zijn verhaal met Versgeperst.com.

“Afgelopen vrijdagavond zat ik op mijn porch, toen ik op een gegeven moment geknetter hoorde. Ik liep een rondje om mijn huis en zag tot mijn schrik dat het huis van de buren, ongeveer 200 meter van me vandaan, in vlammen stond. Ik belde meteen de brandweer op. Deze hadden nog geen melding gekregen. Ik besloot toen om te gaan kijken of nog ik iets kon doen.”

‘Een gewillige prooi’
“Als fotograaf neem je natuurlijk altijd je camera mee”, gaat Lenoire verder. “Daar aangekomen stonden verschillende buren een beetje in trance te staren naar het verslindende vuur. De nacht was donker en de vlammen hadden honger. Het kleine huis was een gewillige prooi. Toen de brandweer arriveerde was er niets meer te redden. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen!”

Oorzaak niet bekend
Twee auto’s die naast het huis geparkeerd stonden gingen ook in vlammen op. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De zaak wordt verder onderzocht.

Curacao nieuws - Brandend huis

1 reactie op “Woning brandt compleet af”

  1. Dit kan natuurlijk overal gebeuren maar ik heb zelf al een paa maal de hulpdiensten gebeld en de eerste keer bijna 5 minuten moeten wachten voor er op genomen werd. de eerste dame sprak zelfs geen woord Nederlands, dus nog even wachten voor ik een nederlandstalige aan de lijn kreeg. volgend verhaal: meer dan 2 minuten moeten wachten. Heb 26jaar ervaring bij de brandweer en heb mijn cv binnen gestuurd en een brief terug gekregen dat ik over gekwalificeerd ben. dan krijg je ervaring en wil je ze niet. Ik heb een paar keer de heren van de brandweer bezig gezien en het is huilen met de pet op. Sorry maar ik kan niet anders ervan zeggen. Een GROTE mentaliteiets verandering diend er te komen met te beginnen aan de top.