• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

logo-dolfijnCURAÇAO – Met de Statenverkiezingen voor de deur, zetten alle lijsttrekkers hun beste beentje voor. Vanaf maandag 11 januari zijn zij allemaal te horen op Dolfijn FM. Zij maken hun opwachting in het programma ‘Schakel in’ van Dolfijn FM-DJ Maarten Schakel.

“Het belangrijkste is dat de luisteraar, die straks moet gaan kiezen, een duidelijk en overzichtelijk beeld heeft van wat de partijen precies willen, beloven en wat de grootste verschillen zijn tussen de partijen. Eline van den Broek en ik zullen dat op z’n Dolfijn’s neerzetten, dus op een aantrekkelijke en heldere manier”, aldus Maarten Schakel.

Lijsttrekkers
Elke werkdag tussen 17.00 en 18.00 uur komt één van de lijsttrekkers langs in de studio op Seaquarium Beach. Behalve een interview komen ook verschillende items aan bod, zoals ‘de Coopertest’, met daarin een scherpe vraag van journalist Yves Cooper en ‘Het Radioreferendum’, met een aantal snelle ja/nee-vragen.

Live
De lijsttrekkers van de partijen zijn onder voorbehoud op de volgende dagen live in de ether te horen. Maandag 11 januari Oswald Kirindongo (PPE), 12 januari Helmin Wiels (PS), 13 januari Edgar Leito (MSI), 14 januari Anthony Godett (FOL), 15 januari Humphrey Davelaar (PNP), 18 januari Norbert George (DP), 19 januari Emily de Jongh-Elhage (PAR) en 20 januari Charles Cooper (LdK). Op vrijdag 22 januari, de dag van de verkiezingen, is de uitslag de gehele avond live op Dolfijn FM te volgen. Bovendien verschijnt op vrijdag 15 januari een uitneembare verkiezingsbijlage in het Dolfijn FM Magazine.

www.versgeperst.com