• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Benzinestation PareraCURAÇAO – Volgens Curoil-directeur Gensley Capella is een stijging van de brandstofprijzen onvermijdelijk. Dit komt door de sterk gestegen brandstofprijzen wereldwijd. Hierdoor gaan de tarieven van Curoil-leveranciers omhoog terwijl de prijzen op Curaçao al 18 maanden niet zijn aangepast. 

Dit zei Capella in een interview met Amigoe. In januari heeft Curoil een verzoek voor een tariefaanpassing bij Bureau Telecommunicatie en Post ingediend. Dit verzoek is nog steeds in behandeling.

Tariefregulering
Vanwege de nieuwe tariefregulering brandstoffensector moet Curoil alle facturen van de in- en verkoop inleveren. Dit moet aangeleverd worden met een accountantsverklaring. Volgens Capella gaat het om meer dan 15.000 facturen.

8 reacties op “‘Hogere brandstofprijzen onvermijdelijk’”

 1. En laat ik nou net lezen dat door het helpen met de vrede door Chafez de olieprijs weer aan het zakken is. Let op, we gaan straks omhoog maar nooit naar beneden.

 2. Toen de olie prijs zeer laag was toen bleef onze benzineprijs gewoon zeer duur dus curoil heeft allang zijn winst gepakt.. Kost bijna niets in Vzla en hier zoveel.. of we gaan Vzla prijzen betalen of Pdvsa mag lekker de isla inleveren! werken toch al geen antis meer in.

  en weer zien we hoe Cooper en Schotte liegen!

 3. Cooper, put your money where your mouth is. Nu is je kans om je belofte na te komen of is het nu even niet oportuun om je grote bek open te trekken ?

 4. Ze belazeren de boel mensen….. SIMPEL REKEN SOMMETJE…..

  nog niet zo heel lang geleden toen de olie prijs op de markt $60 per vat was betaalde we 1,62 per liter daarna schoot het omhoog naar $80 per waar door wij gedwongen waren om een marktprijs van 1,97 te gaan betalen .

  De golf oorlog en katrina brachten de prijs zelfs naar $130 per vat … waar wij toen 2,25 gulden in 2009 hebben betaald . nogmaals een vat toen was $130 op de markt .

  nu zitten we nog steeds niet aan de $100 en ten tweede hebben we niets met die markt te maken wij zijn een eiland waar OLIE word verwerkt…..VOOR GROTENDEELS andere landen !
  DEZE LANDEN zouden ONS moeten betalen voor de elende en vervuiling die deze troep met zich meebrengt over onze rug…..CURACAO WAKE UP….. WE DO NOT BUY OIL WE REFINE IT AND SHIP 89 % BACK or to the USA ! TELL UIT JE WINST MR curoil !

 5. Het blijft verbazingswekkend! Benzine komt toch van Isla hoe kan het zo duur zijn? Miami is het goedkoper en met een eigen rafinaderij moet dat hier ook kunnen. Als Isla weg is dan kan ik wel begrijpen dat we meer moeten gaan betalen.

 6. Wie is de leverancier van de olie? Venezuela. Benzine kost in Venezuela ongeveer 6 cent per liter. Laten we maar gewoon direct benzine gaan halen in Venezuela in plaats van het hier te produceren. Kan de prijs direct kelderen.

 7. Ik hoor/lees helemaal geen reactie van ons aller Cooper, ik zie hem nog op die foto in Amerika en zijn betoog voor goedkopere benzine op Curaçao. Zou hij zich dan toch “verslikt” hebben ?

 8. Hoe zit ht met de beloftes van de regering Schotte dat de benzine goedkoper zou worden???? Wederom kiezersbedrog. Mensen WORD EINDELIJK WAKKER!!!!!!
  Stuur deze knoeiers die zich alleen maar bezighouden met rechtzaken naar huis!!
  Tijd voor een nieuwe regering!!!