• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De regering van Curaçao heeft vanavond bekendgemaakt dat zij niet voldoende tijd heeft om van de middag voor de Afscheidsparade een officiële vrije middag te maken. Het werk dat hiervoor moet gebeuren is teveel om voor 8 maart af te hebben.

De werkzaamheden worden wel voortgezet, zodat de vrije middag vanaf volgend jaar een feit is. De regering biedt het volk van Curaçao haar excuses aan en vraagt de Kamer van Koophandel, de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao en werkgevers om de werknemers toch een vrije middag te geven. De overheidsambtenaren krijgen dinsdagmiddag 8 maart vrij, zolang de dienstverlening dat toelaat. Verder wenst de regering iedereen een vrolijk Karnaval en roept op er met elkaar een succes van te maken.

4 reacties op “Afscheidsparade niet officieel vrij”

  1. Wij mogen weer betalen zodat de ambtenaren een vrije middag hebben! Lekker democratisch! Dienstverlening bij de Kranshi is al vanaf vorigjaar verschrikkelijk. Leuke videoreportage van maandagochtend Kranshi!

  2. Nee, natuurlijk heeft de regering geen tijd gehad….ze zijn op reis of voeren rechtzaken ha ha ha. Ze hebben geen tijd om te werken, maar wel de zakken vullen en op kosten van de belastingbetaler de bloemetjes buiten zetten. Walchelijk, GA aan je werk!!!!

  3. Ja, was er niet eens een romeinse keizer die riep ” geef het volk brood en spelen” en alles sal reg kom.

  4. Zo bijt de slang zich in zijn eigen staart. We willen natuurlijk een vrije dag want werken is niks. Maar wacht even, aan het instellen van die vrije dag gaat WERK vooraf door de overheid. Dat hadden we niet voorzien! Dat is een onoverkomelijk probleem! Nou moeten we TOCH werken voor die vrije dag. Wat is dat toch vreselijk. Nu valt het hele plan in duigen.