• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – PAR-lid Omayra Leeflang heeft de zaak tegen minister René Rosalia (Onderwijs, Cultuur en Sport) verloren. Leeflang moet haar uitspraken jegens Rosalia in haar radioprogramma Ata Palabra en in de drie grootste kranten rectificeren. Dit maakte de rechter vandaag bekend.

Haar advocaat Michael Bonaparte vertelde vorige week nog aan Versgeperst.com dat volgens hem ‘de grenzen van de vrijheid van meningsuiting niet zijn overschreden.’ De rechter oordeelde vandaag dat Leeflang toch deze grens heeft overschreden. Zij beschuldigde Rosalia van seksuele intimidatie toen hij werkzaam was als directeur bij Kas di Kultura. Het PAR-lid moet ook de gerechtskosten van de minister betalen.


4 reacties op “Rosalia in het gelijk gesteld”

 1. Ben wel benieuwd naar de bevindingen van de Ombudsman! Die heeft naar aanleiding van anonieme tip onderzoek verricht! Wanneer wordt dit bekend gemaakt?

 2. Schande…MAar was wel te verwachten. En dan noemen ze de vorige politieke partij corrupt…Lijk wel Venezuela…Maar oh ja daar willen we toch de banden versterken. Chaves noemt Kadafi ook zijn grootste vriend….hmmmmm…puur machts misbruik

 3. Dit ruikt weer naar corruptie.
  Omayra had deze man kunnen stoppen. Jammer hoor..

 4. Ik heb WIELS nog niet gehoord vanwege het feit dat de rechtelijke macht op Curacao corrupt is, niet deugd en bevooroordeeld is. Neen, natuurlijk niet de uitspraak is nu in het voordeel van de PS, dan zeg je niets.