• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De autobelasting moet uiterlijk vandaag betaald worden. Als het aan minister George Jamaloodin (Financiën) ligt blijft dat ook zo. FOL-leider Anthony Godett ziet het liever anders; hij heeft wederom gevraagd om verlenging van de betalingstermijn.

Jamaloodin ziet het volgens Amigoe niet zitten om de termijn voor het betalen van de autobelasting te verlengen. “We moeten af van de slechte houding om alles later te willen betalen. Iedereen heeft ruim de tijd gehad om alles op tijd te betalen.”

Verkeerscontrole
“Ruim tweederde van alle belastingplichtigen moet nog betalen. Daarnaast kon er pas vanaf 19 januari betaald worden bij de Eilandsontvanger”, aldus Godett.  Dat vandaag de laatste dag is dat er betaald moet worden, houdt niet in dat er morgen niet meer betaald kan worden. Het betekent wel dat de niet-betaler door de mand kan vallen bij één van de gerichte verkeerscontroles.


4 reacties op “Betalen autobelasting uiterlijk vandaag”

  1. De overheid hier heeft z’n zaakjes nooit voor elkaar, dus wegenbelasting voor hun wagenpark ook niet. En wie gaat hun controleren? Ze hebben er gewoon maling aan.

  2. 2 derde niet betaald…waaronder de autos van de VKC…… POLITIE en Recherce rijden allemaal rond met de ouder stikker…… goed voorbeeld !

  3. Godett zal zelf wel nog niet betaald hebben!

  4. zo zo zo die godett is goed bezig hou vol man en het liefst het hele jaar door