• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De bewoners van Banda Bou zitten sinds vanochtend zonder water. Dat komt door een defect aan een waterleiding die loopt van Barber tot aan Chimi Wacawa. De druk in de leiding is niet goed en daardoor stroomt er geen water. Aqualectra probeert de leiding nu te repareren.

Aqualectra hoopt eind van de middag meer zicht te hebben op de situatie. Bewoners die zonder water zitten en dit hard nodig hebben kunnen bellen met 0800-0135. Via dat nummer wordt er een watertruck gealarmeerd die flessen met water komt brengen.

1 reactie op “Geen water in Banda Bou”

  1. 21 februari 8 uur s ‘avonds weg water. Aqualectra bellen weinig informatie. 22 februari nog steeds geen water putwater koken en wat thee zetten en even wat spoelen. S ‘middags een druppelende kraan. Vele malen bellen weinig informatie. Drinkwater / water truck vergeet het maar! Zeker verkeerde buurt gehad. Tegen de avond wat meer druppels uit de kraan. vanmorgen eindelijk kunnen douche al is de druk niet genoeg om werkelijk het geisertje wat warm water te kunnen laten geven. Maar dat zijn we gewent want al 6 jaren maken we melding op Seru Kabaje dat er weinig of geen water is! En Aqualectra is nergens te vinden en reageert niet op geen een verzoek om stromend water uit de kraan te krijgen! Structureel probleem en daar mogen wij het mee doen. Gelukkig regent het nu veel en kunnen we zo een buiten staan om helemaal nat te worden!