• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Statenvoorzitter Ivar Asjes laat in een brief aan parlementslid Anthony Hollander weten dat het beveiligingsbedrijf Bomb Squad van Amparo dos Santos geen afluisterapparatuur heeft gevonden. “Mijn verklaring over de afluisterapparatuur was dus voor een deel berust op incomplete informatie,” vertelt Asjes.

Hollander stuurde Asjes twee dagen geleden een verzoek om documentatie waaruit moet blijken of er afluisterapparatuur in de kamer van de statenvoorzitter aanwezig zou zijn. Asjes had dit eerder via diverse media naar buiten gebracht. Uit de brief die Asjes als reactie op het verzoek van Hollander stuurde, blijkt dat hij op 10 oktober een bedrijf verzocht heeft het slot op zijn nieuwe kantoor te vervangen. Ook heeft hij het bedrijf zijn kamer laten controleren op afluisterapparatuur. In navolging van Asjes hebben meerdere parlementsleden dit laten doen.

Rapport na betaling
“Het beveiligingsbedrijf Bomb Squad heeft mij geïnformeerd dat ze geen afluisterapparatuur hebben gevonden in de kamers die zijn onderzocht,” meldt Asjes. “Het bedrijf heeft inmiddels te kennen gegeven dat ze het rapport beschikbaar stellen na betaling. Dit omdat het bedrijf slechte ervaringen heeft met de overheid,” vertelt Asjes.

4 reacties op “Asjes toch niet afgeluisterd”

 1. Hoe bedoel je geen aandacht, ze komen volgens mij alle twee uit een éénouder gezin.

 2. Zowel Asjes als Wiels hebben te weinig aandacht in hun jeugd gehad.

 3. Asjes zou niet misstaan als “standup comedian” Als Rayman weer langs komt kan hij altijd een beroep doen op Asjes, denk ik , die zijn hoofd in ieder geval mee heeft. Nu de grappen nog, want tenslotte maakt één zwaluw nog geen zomer.

 4. Heeft Asjes ooit de waarheid gesproken????

  Dit zegt toch alles over de politieke kliek die aan de macht is!!!!! Zij roepen maar wat, Asjes en Wiels voorop. Zij zijn tot nu toe met geen enkel bewijs gekomen voor alle losse flodders die zij uitgebraakt hebben.