• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “Curaçao heeft een mentaliteit van selectief uitschuivende tenen,” dat vertelt de advocaat van Omayra Leeflang, Michael Bonaparte vandaag aan Versgeperst.com. Volgens Bonaparte heeft Leeflang herhaald wat andere media al eerder berichtten, maar wordt alleen Leeflang nu beschuldigd.

In het radioprogramma Ata Palabra las Leeflang gedeeltes van een e-mail voor waaruit bleek dat Rosalia zijn oud-medewerkers bij Kas di Kultura seksueel belaagde. Volgens Bonaparte heeft Leeflang herhaald wat anderen al eerder hebben gezegd. “De grenzen van de vrijheid van meningsuiting zijn niet overschreden, zij hoeft niks te bewijzen,” stelt Bonaparte.

Andere media
“Leeflang heeft alleen voorgelezen uit het rapport van Osepa en citeert uit andere dagbladen. Vervolgens vraagt zij het volgende hardop af tijdens het radioprogramma: ‘Wat doen wij met dit soort mensen? We maken ze minister.’ Dit zijn scherpe woorden, maar als je ziet welke uitspraken er al eerder in de media en door anderen gezegd zijn, is het niet terecht dat alles op Leeflang geprojecteerd wordt. Hoge bomen vangen veel wind zal ik maar zeggen,” aldus Bonaparte. 

1 reactie op “‘Selectieve mentaliteit Curaçao’”

  1. Ik ben het niet eens met de advocaat. In het radioprogramma en op facebook beschuldigd Omayra Rene Rosalia wel degelijk van intimidatie. Het is niet zo dat ze onpartijdig een stuk heeft voorgelezen. De uitzending bestaat uiit 2 delen en 2 dagen: In het eerste deel beschuldigd zij Rene Rosalia en in het tweede deel pas komt de brief tevoorschijn. Tevens citeert zij niet uit de verschillende media zoals zij beweert. Mevrouw Leeflang realiseert zich niet dat zij mensen in de problemen helpt met haar acties. Zoals de advocaat Marius Rommer al voorstelde is het goed als mevrouw Leeflang aan een grondig psychologisch onderzoek wordt onderworpen. Doordat zij nu minister af is kan zij het waarschijnlijk niet verwerken.

    Niets dan medelijden rest mij voor mevrouw Leeflang.