• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Nasser El Hakim van Economische Ontwikkeling heeft samen met McDonald’s het besluit genomen dat een groot gedeelte van de groenten lokaal wordt afgenomen. El Hakim ontving een delegatie die de belangen van de fastfoodketen behartigt.

De lokale telers krijgen er dus een grote klant bij. Fastfoodketen McDonald’s wil een Caribisch regiokantoor op Curaçao openen. De hamburgergigant heeft ook plannen om op ‘t eiland een trainingscentrum voor alle werknemers van de fastfoodketen beginnen. Dat meldt de Amigoe.

Delegatie
De delegatie die de minister ontving bestond uit de voorzitter van Arcos Dorado, Staton Welten en de directeur van McDonald’s in het Caribisch gebied Nino Rotoni. De voorzitter van de Kamer van Koophandel Billy Jonckheer en Claudia Rigaud van personeelszaken McDonald’s Curaçao waren ook aanwezig.

4 reacties op “Lokale groenten aan McDonald’s”

 1. @ Chris
  Je hebt gelijk… maar ja, je ziet waar de prioriteiten liggen met deze overheid, extra vrije dagen geven voor karnaval. namen van scholen veranderen. mc donalds uitbreiden.

 2. De heer Hakim kan beter een trainingscentrum voor Curacaoenars beginnen waarin zij leren om gezond te eten, gezond te koken en niet hun afval van de Mc Donalds overal uit hun raam te gooien. Daar kunnen zij alsnog de locale groente boer voor gebruiken en toedragen aan een gezonder leven en schoon eiland.

 3. Mc Donald’s is in principe niet ongezond. Mits je er normale hoeveelheden van eet. 1 hamburger of 35 hamburgers per week is natuurlijk een verschil. Van een dieëtiste mag je bij de Mac eten. De hamburgers worden zonder toevoeging van olie of boter gegrilld. De frietjes worden in plantaardig vet gefrituurd ipv dierlijk vet…. Nee ik heb geen aandelen bij de Mac, maar het gaat om de hoeveelheid die je naar binnenwerkt en de verbranding ervan.

 4. Hakim zei dat hij een gezonde bevolking wil dat kan niet met het uitbreiden van Mcdonalds