• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Als je in de buurt van de Caracasbaaiweg woont, heb je gedurende de afgelopen week waarschijnlijk een enquête in de brievenbus gekregen. De vragenlijst moet de Dienst Ruimtelijk Ontwikkeling en Volkshuisvesting (DROV) helpen bij het oplossen van het fileprobleem op de Caracasbaaiweg.

Op het document staat een link naar de vragenlijst die online ingevuld moet worden. Volgens de communicatieafdeling van de overheid duurt het invullen tussen de vijf en tien minuten. Maar veel inwoners hebben toch wel moeite met het invullen van de enquête. De overheid heeft daarom een nieuwe link gestuurd waar de vragen te vinden zijn. De online enquete kan tot en met zondag 27 februari ingevuld worden.

Hoofd van de huishouding
Personen die geen computer of internetverbinding thuis hebben, kunnen zaterdag 26 februari tussen 14.00 en 17.00 uur langsgaan bij buurtcentrum Janwe of buurtcentrum Koraal Specht. Er zullen dan ook bevoegden aanwezig zijn die kunnen helpen bij het invullen van de vragen. De enquête moet door het hoofd van de huishouding worden ingevuld, of door een meerderjarig persoon die ook op het desbetreffende adres woont.

Straatenquêtes
De DROV zal tot en met 28 februari ook enquêtes bij verschillende drukbezochte plaatsen op de Caracasbaaiweg houden. De overheid roept op tot medewerking bij het invullen van deze ‘straatenquête’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met IndigoBlue Consult (568 5622 / 670 5623) of een e-mail sturen naar info@indigoblueconsult.com.

Onderwerpen
De enquête kan ingevuld worden door bewoners van Seru Lora, Saliña, Dominguito, Roos Santu, Koraal Specht, Steenrijk, Montaña, Seru Grandi en Spaanse Water. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de tijdstippen en redenen waarom de Caracasbaaiweg binnen jouw huishouden wordt gebruikt.

www.versgeperst.com