• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Er komt een vervolgonderzoek naar de financiële uitgaven van voormalig Statenvoorzitter Pedro Atacho. Dat heeft huidig Statenvoorzitter Ivar Asjes tijdens de openbare Statenvergadering vorige week besloten. Asjes heeft Stichting Overheidsaccountantsbureau gevraagd een vervolgonderzoek te doen.

Pedro Atacho laat weten dat hij het jammer en vervelend vindt dat de Statenvoorzitter er zo mee omgaat. “Ik ben in de periode 2008-2010 Statenvoorzitter geweest. Het is dus ook van belang dat het onderzoek om die periode gaat. Ik ben naar de bank gegaan om een bewijs van mijn uitgaven van mijn creditcard te krijgen over de periode 2007-2010. Over een periode van vier jaar gaat het om 1.9000 dollar. Dit is 4.500 dollar per jaar. Het bewijs van uitgaven van mijn creditcard gaat over de creditcard die ik gebruikt heb.”


4 reacties op “Vervolgonderzoek financiën Atacho”

 1. Kunnen we ook het onderzoek hervatten naar het uitgave patroon van de heer Asjes. Volgens mij moet die ook 1 en ander terug betalen.. laptops en maatpakken kopen op kosten van het volk!! schande!

 2. Zou het kunnen zijn dat onze regering haar incompetentie probeert te verdoezelen door voortdurend de aandacht op bijzaken te vestigen ?

 3. Wordt het niet een keer tijd dat de huidige coalitie ophoudt met het voeren van oppositie en gewoon een keer gaat regeren? Of kunnen ze dat niet? Misschien is het nodig dat het wegennet wordt aangepakt om maar een schot voor de boeg te geven.

 4. Nog een paar vragen die u waarschijnlijk vervelend vindt meneer Atacho.
  Wie is verantwoordelijk voor de andere uitgaven van uw personeel?
  Heeft de verantwoordlijke financieele man u niet op de hoogte gesteld, dat de uitgaven
  die werden gedaan door wie dan ook van uw dienst, de spuigaten uitliepen en dat het zo niet verder niet kon?