• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een verkeerscontrole vanochtend op de Caracasbaaiweg heeft een politieagent bijna zijn leven gekost. De agent gaf een bestuurder de opdracht om te stoppen, maar de chauffeur schold de agent uit en probeerde hem met zijn truck omver te rijden.

De bestuurder probeerde daarna weg te rijden, waardoor de agent zijn pistool moest gebruiken om de man te stoppen. De chauffeur, een 45-jarige man van Portugese afkomst, werd aangehouden wegens poging tot doodslag, verzet en het beledigen van een agent. De zaak wordt verder onderzocht.

6 reacties op “Man probeert agent omver te rijden”

 1. Trey heeft groot gelijk, wij moeten ons niet verlagen tot het niveau van Nederland

 2. Is dit niet de normaalste zaak in Nederland om de afkomst van de dader te publiceren ook al is hij 4de generatie geboren in Nederland?

 3. Inderdaad Trey, de redactie moet oppassen dat ze niet (onbewust) bijdragen aan de xenofobie die bepaalde politici bedrijven!

 4. ben het met Trey eens

 5. Ernstige zaak. De afkomst van de verdachte doet er echter niet toe. Deze manier van journalistiek past niet op ons eiland. Wij denken niet in termen van afkomst, wel of geen buitenlander zijn etc etc. We hebben al enkele verwarde politici, dus redactie let op hoe je nieuws brengt voordat wij hier hollandse toestanden gaan krijgen waardoor mensen naast elkaar gaan leven.

 6. GEEF HEM LEVENSLANG/DEPORTATIE!!!!!!!!!!!!!!!