• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Curaçao Beverage Bottling Co (CBBC) wordt binnenkort op het openbare rioleringssysteem aangesloten en stopt met het dumpen van restwater in het Schottegatmeer. Dit staat in het akkoord dat minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Charles Cooper dinsdag heeft ondertekend.

Moederbedrijf Coca Cola International heeft CBBC verzocht en geadviseerd te stoppen met het dumpen van restwater in het Schottegatmeer. Er is afgesproken dat het water eerst door een zuiveringsproces moet voordat het in het openbare rioleringssysteem terechtkomt. Cooper meldde blij te zijn met dit akkoord dat een bijdrage gaat leveren aan een groener eiland.

6 reacties op “CBBC stopt met dumpen restwater”

 1. Waar heeft Curaçao deze man aan verdient ?

 2. Cooper, Cooper toch, is het nu echt zo moeilijk iets zinnigs te doen ? Dat vervuilde water loopt zo de toch ook de sloot in of is dat riool aangesloten op een zuiveringsinstallatie ?

 3. Zo meneer Cooper, leg eens uit waar het afvalwater dat in de openbare rioleringssysteem terecht komt naar toe gaat. U tekent met veel verve de overeenkomst, maar bent u bewust waar het over gaat.
  Laat Coca Cola het afvalwater vooraf zuiveren voordat het op de riolering loost. Dan bent u goed bezig.

 4. En wat heeft dit voor zin? Waar komt het openbare rioleringssysteem uiteindelijk in terecht?
  Precies! Volgens mij zonder enige vorm van reiniging want ik heb hier nog geen waterzuiveringsinstallatie gezien. Vertel me a.u.b. dat ik ongelijk heb.

 5. dus Coca Cola International moest komen zeggen anders bleef alles dezelfde

 6. BON TRABOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!