• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het parkeerterrein van Marichi in Punda is vanaf vandaag gesloten. Binnenkort wordt hier gestart met de bouw van hotelappartementen. “We hebben nu goedkeuring, dus we kunnen hopelijk snel beginnen,” vertelt projectontwikkelaar Randy Neuman.

Wanneer precies met de bouw gestart wordt is nog niet bekend. “De goedkeuring is er, dat wordt nu verder uitgewerkt, we moeten nu kijken wat de volgende stap is,” meldt Neuman aan Versgeperst.com.

Parkeergarage
Aanvankelijk was het de bedoeling dat eerst de hotelappartementen gebouwd werden en vervolgens de parkeergarage ertegenover. De overheid stelde de voorwaarde dat dit andersom moest. Neuman zegt hierover het volgende: “We hebben zelf het initiatief genomen om betaald parkeren in de binnenstad in te voeren. In andere landen moeten ze ook betaald parkeren, hier nu ook.”

Hotelfaciliteiten
De appartementengebouwen die gebouwd worden tellen alle faciliteiten van een hotel. “Er is een receptie, er zijn winkels en restaurants. De appartementen tellen een oppervlakte van 90 vierkante meter, hebben twee badkamers en twee slaapkamers. In totaal worden er 44 appartementen gebouwd waarvan 30% voor particulier verhuur bestemd is,” vertelt Neuman. De bedoeling is dat na de start, de bouw binnen 24 maanden klaar is.  

2 reacties op “Hotelappartementen bij Marichi”

 1. Ik wil best betalen voor een parkeerplaats maar wanneer komen er dan betere winkels?

 2. FANTASTICH,

  TOERISME IN HET BIJZONDER ,EN ANDERE SECTOREN MOETEN VERDER ONTWIKKELD WORDEN.

  EEN PAIS KORSAW,EEN JONG LAND HEEFT VERSCHILLENDE MIDDELEN VAN BESTAAN NODIG….