• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - Gouverneur GoedgedragCURAÇAO – Gouverneur Frits Goedgedrag heeft onlangs een bezoek gebracht aan de immigratiedienst. Het bezoek had te maken met het verbeteringstraject van de immigratiedienst en met de samenwerking met het kabinet van de gouverneur.

De immigratiedienst werkte eerst samen met de Kranshi in verband met het naturalisatieprocess. Na 10-10-10 was het de bedoeling dat de immigratiedienst het gehele proces zou overnemen, maar uiteindelijk werd er besloten dat het kabinet van de gouverneur verantwoordelijk zou zijn voor alles wat met vergunningen te maken heeft. De immigratiedienst blijft echter wel een belangrijke rol spelen in het proces en geeft het kabinet advies wanneer personen het naturalisatie-examen gemaakt hebben.

Presentatie
Tijdens het bezoek kreeg de gouverneur een presentatie te zien waar er verteld werd over het beleid van de immigratiedienst, het verbeteringstraject en de projecten die gedurende de laatste twee jaar zijn afgerond. Goedgedrag kreeg ook het nieuwe registratieysteem te zien en hoe het proces voor vergunningen helemaal in elkaar zit.

Service en samenwerking
Goedgedrag en de immigratiedienst lieten na het bezoek weten erg blij te zijn met de samenwerking. Beide partijen vertelden ook dat ze keihard blijven werken om de beste service te kunnen geven aan personen die een vergunning zoeken.

www.versgeperst.com