• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - Cooper CarnavalsrouteCURAÇAO – Minister Charles Cooper (Verkeer en Vervoer) heeft alvast een kijkje genomen langs de carnavalsroute om een inventarisatie te maken van werkzaamheden die nog nodig zijn. Behalve wat stukken weg die hier en daar gemaakt moeten worden, wil de minister ook plekken laten asfalteren.

Tijdens de testrit waren ook de vertegenwoordigers van de Dienst Openbare Wegen (DOW) en Fundashon pa desaroyo di karnaval di Kòrsou aanwezig. De delegatie stapte op een bus bij de kruising van de Jan Noorduynweg en de Rooseveltweg en begonnen vanaf daar hun route. In de buurt van het benzinestation in Santa Maria bleek meteen dat de weg gerepareerd moet worden. Ook besloot de minister om vele plekken langs de weg te laten asfalteren, zodat het veiliger wordt voor mensen om met een stoel langs de kant te zitten of een stelage te bouwen.

Vegen en asfalteren
De werkzaamheden zullen door de DOW worden uitgevoerd. Het is de bedoeling om eerst de route van de Kinderparade op te knappen en daarna die van de ‘Gran Marcha’. De wegen zullen waar nodig geasfalteerd worden en er zal ook langs de kant van de weg geveegd worden.

Curacao Nieuws - Carnavalsroute

7 reacties op “Cooper bekijkt carnavalsroute”

 1. dit is te gek voor worden ze kunnen hier alleen maar op dit eiland its maken asl het in hun eigen straatje komt dus carnaval stel je voor dat de weg niet goed is bizar voor worden laan ze eerst maar eens de rest van de straten en wegen doen bv de weg naar st catharina en de wijk la quinta vilas gaten dat wil je voor je verdriet niet weten en dan nog niet te spreken over de naambordjes die we hebben gekregen sinds half jaar zijn in de grond gezet en paar weken later er uitgeramd door jongelui ga je bellen naar dow ja mevrouw we gaan er wat aan doen nou paar maanden later nog niks ze zegen alleen niet welk jaar ze het gaan doen dow doe er wat aan en niet allen voor dat klote carnaval sorry mensen maar kan er even niks aan doen ben pist of

 2. Mensen mensen, waarom al deze ophef ? Onze minister voelt zich in deze carnavaleske situatie als een vis in het water, eindelijk iets wat hij zonder al te grote miskleunen tot een goed einde kan (?) brengen.

 3. Zijn ze allemaal in loondienst van de Overheid??? 7 man om een route te bekijken?? COMMON SON!

 4. Kijken kijken…wat een baan! als er nou genoeg grondstoffen zouden zijn…dan stel ik een nieuwe route voor; van watamula over de pontjesbrug naar punt kanon…hoeven ze de rest van de wegen niet meer te doen…

 5. Hij moet die carnavalsroute niet bekijken maar LOPEN…..is goed en gezond voor je Cooper!

 6. Als er nou inderdaad zo weinig asfalt beschikbaar is, is dit dan de prioriteit van deze lieden?? Ieder volk krijgt de regering die het verdient, maar wat hebben we godsnaam gedaan, om dit stel malloten te krijgen???

 7. Zeker op stemmenjacht….Pak eerst de hoofdwegen van Korsou maar eens aan met het weinige asfalt wat voorhanden is. Enne…..we hebben geld genoeg voor het opknappen van de wegen, hoe zit het met die uitspraak mijnheer Cooper?? Daar hebben we nog helemaal niets van gezien. Weer zo’n loze belofte van dit rariteitenkabinet.