• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie deed gisteren twee invallen in Groot Santa Martha. Er werd in de woningen wiet aangetroffen en één man aangehouden. Ook doet de politie een oproep aan jonge vliegeraars in de buurt van Hato. Zij vragen hen, hun vliegers op tijd naar beneden te halen zodat het vliegverkeer niet wordt gehinderd.

Gistermiddag werden twee invallen gedaan in Groot Santa Martha. In de eerste woning troffen agenten 270 wietplanten, een zak wiet en een kogel aan. In de tweede woning heeft de politie twaalf wietplanten gevonden. Hier werd ook een 53-jarige man aangehouden wegens het overtreden van de opiumwet. Beide zaken worden verder onderzocht.

Vliegers storen luchtverkeer
De politie vraagt aan de jongeren die in de buurt van het vliegveld (Seru Fortuna, Ser’i Papaya, Tera Kòrá, Souax, Mahuma) vliegeren, om hun vlieger voor zonsondergang naar beneden te halen. De vliegers zouden vooral ‘s avonds het luchtverkeer storen, waardoor de politie veel meldingen via 911 binnenkrijgt.

4 reacties op “Nieuws van de politie”

 1. Noem je dat een beetje wiet, 270 wietplanten…. vernietigen dat spul l!!!! Goed werk van de politie !!!! En iedereen die er anders over denkt, wen er maar aan….dit is land Curacao en geen Nederland. Het was een gezonde medicijn geweest in de tijd van onze voor voor ouders en de indianen. Nu wordt het voor commerciele doeleinde misbruikt. Het moet ook niet gedoogd worden zoals in Nederland die nu verpest is met drugstoeristen vanuit de nabije landen.

 2. een beetje wiet??, lekker belangrijk….
  zijn er geen ergere zaken die opgelost moeten worden……
  de veiligheid van het volk en de toeristen zouden toch meer prioriteit moeten hebben.

 3. inderdaad heeft de politie niks beters te doen dan een gezonde medicijn in beslag te nemen en zelf doorteverkopen met dikke winst !!!!!!!

 4. ZONDE!