• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Er is niks mis met de financiën van Kas di Kultura. De organisatie deed zelf een quickscan en hieruit is gebleken dat alles op orde is. “Een diepgaander onderzoek naar de financiën is dan ook niet nodig”, liet bestuurslid Papi Adriana gisteren weten tijdens een persconferentie.

Het bestuur van Kas di Kultura zette een onderzoek in naar aanleiding van bevindingen van de vorige directeur Geraldine Osepa. “De kleine onregelmatigheden die naar boven kwamen, zijn allemaal logisch te verklaren”, vertelt Adriana. “Alle aantijgingen over de financiele situatie die in de media zijn besproken, hebben wij in het onderzoek weerlegt.” Over de rechtszaak tussen ex-directeur Kas di Kultura René Rosalia en PAR-lid Omayra Leeflang wilde hij niet ingaan.

8 reacties op “‘Financiën Kas di Kultura op orde’”

 1. Kan de heer Hernandez niet voor 100.000 gulden weer een onafhankelijk rapport schrijven?

 2. Waarom is hier niet een onafhankelijke “quick scan” op los gelaten ?

 3. Heb je al eens iemand gezien of gehoord die zichzelf in de voet schiet???? Laat me niet lachen, een onafhankelijk onderzoek.

  Het bestuur wil geen diepgaand onderzoek… Bang dat donaties op de privérekening van Rosalia bekend worden. De fraude druipt er vanaf.

  Mevr. Leeflang, HEEL VEEL succes toegewenst.

 4. Snappen ze het begrip onafhankelijk onderzoek daar wel? of is onderdeel van de cultuur van Curacao..

 5. Het bestuur wilt geen diepgaand onderzoek! dat lijkt me een juiste weergave. Het is een overheids NV! Hopelijk laten ze het onderzoek publiceren! Schotte wilt toch veranderen en meer openheid geven?

 6. onbetrouwbaar zijn ze en ze weten het heel mooi te brengen.
  laat er maar eens een onafhankelijk onderzoek plaatsvinden…

 7. Wat dacht je van zo’n 72800 Ang bijgeschreven krijgen op de privecredit card van huidig Minister Rene Rosalia voor een tripje naar Cuba, Zie Amigoe van gisteren….. !!! niets mis mee !!

 8. Toch wel grappig zo’n audit van eigen portemonnee !